• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığım KOZMETİK-SAĞLIK ürünlerimi satıyorum

İlk mesajda fiyatını verdiğim parfümler

$P1000016.JPG $P1000017.JPG

Satmak istediğim diğer ürünler şöyle:

*MAC VIVA GLAM LIPGLASS CYNDI - Birkaç kez deneme amaçlı sürdüm, tamamen dolu desem yeridir. 30 TL (fotodakinden biraz daha nar çiçeği, googledan aratabilirsiniz)

$P1000020.JPG $P1000021.JPG

*TONI&GUY GLOSSER FOR BRUNETTES 50 ml - Kahverengi saçlar için parlaklık veren serum. 35 TLye aldım 15 TLye satıyorum (sadece birkaç pompa kullandım fotoda gördüğünüz beyaz kalan alt kısımın yarısı zaten asansörü. Ürünün yarısını kullanmışım gibi algılanmasın)

$P1000023.jpg

*JANINA ULTRA WHITE EXTRA STRENGTH DİŞ MACUNU - İngiltere'den almıştım, orda çok meşhur bir marka, googledan aratabilirsiniz) 25 TL

$P1000022.JPG

*İNGİLTERE'DEN ALDIĞIM BAYLIS&HARDING MAKYAJ ÇANTASI HİÇ KULLANMADIM yaklaşık bir karış eninde 20 TL

$P1000019.JPG

*NICOTINELL NİKOTİN BANTLARI (BEN SİGARAYI BUNLARLA BIRAKTIM. KÜRLERDEN FAZLA ALDIP ELİMDE KALANLARA ARTIK İHTİYACIM YOK) İNGİLTERE BOOTS ECZANESİNDEN ALDIM.

27 ADET SEVİYE 2 (4 HAFTALIK KÜR VARDI BİR ADET BANT KAYIP)
13 ADET SEVİYE 3 (2 HAFTALIK KÜR VARDI BİR ADET BANT KAYIP)

$P1000024.jpg

BAVULDA KUTULARIYLA GETİREMEYECEĞİM İÇİN HEPSİNİ TEK KUTUYA KOYMUŞTUM (6 ADET KUTUDA DEĞİL). SON KULLANMA TARİHLERİNE BAYA VAR. BİR KUTUSUNU EN UCUZA BULABİLECEĞİNİZ FİYAT 20 TL CİVARI BEN 6 KUTUYU (2 ADET BANT EKSİK TOPLAMDA) 100 TL YE SATIYORUM.

Arkadaslar mesaj sayım yeterli olmadıgı icin özel mesaj atamıyorum. Bana gelen özel mesajları yanitlayablecegimi sanıyordum fakat o da mümkün değilmiş. Email adresi vermek yasak mı degil mı bilmiyorum (ve eğer yasak ise moderatorlerden çok özür diliyorum) bana mail] adresinden de ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back