Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
*MAC VIVA GLAM LIPGLASS CYNDI - Birkaç kez deneme amaçlı sürdüm, tamamen dolu desem yeridir. 30 TL (fotodakinden biraz daha nar çiçeği, googledan aratabilirsiniz)
*TONI&GUY GLOSSER FOR BRUNETTES 50 ml - Kahverengi saçlar için parlaklık veren serum. 35 TLye aldım 15 TLye satıyorum (sadece birkaç pompa kullandım fotoda gördüğünüz beyaz kalan alt kısımın yarısı zaten asansörü. Ürünün yarısını kullanmışım gibi algılanmasın)
*JANINA ULTRA WHITE EXTRA STRENGTH DİŞ MACUNU - İngiltere'den almıştım, orda çok meşhur bir marka, googledan aratabilirsiniz) 25 TL
*İNGİLTERE'DEN ALDIĞIM BAYLIS&HARDING MAKYAJ ÇANTASI HİÇ KULLANMADIM yaklaşık bir karış eninde 20 TL
27 ADET SEVİYE 2 (4 HAFTALIK KÜR VARDI BİR ADET BANT KAYIP) 13 ADET SEVİYE 3 (2 HAFTALIK KÜR VARDI BİR ADET BANT KAYIP)
BAVULDA KUTULARIYLA GETİREMEYECEĞİM İÇİN HEPSİNİ TEK KUTUYA KOYMUŞTUM (6 ADET KUTUDA DEĞİL). SON KULLANMA TARİHLERİNE BAYA VAR. BİR KUTUSUNU EN UCUZA BULABİLECEĞİNİZ FİYAT 20 TL CİVARI BEN 6 KUTUYU (2 ADET BANT EKSİK TOPLAMDA) 100 TL YE SATIYORUM.
Arkadaslar mesaj sayım yeterli olmadıgı icin özel mesaj atamıyorum. Bana gelen özel mesajları yanitlayablecegimi sanıyordum fakat o da mümkün değilmiş. Email adresi vermek yasak mı degil mı bilmiyorum (ve eğer yasak ise moderatorlerden çok özür diliyorum) bana mail] adresinden de ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.