• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullanışlı yağdanlık arıyorum bana yardımcı olurmusunuz

HAVALIKIZ

'Ya Vehhab'
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2010
577
9
296
Antalya
mrb arkadaşlar dore ve tupperwar nın yagdanlıgını kullanan varmı varsa memnun kaldımı yada bunun dışında bı yağdanlık kullanan varmı dışını batırmayan temizliği kolay kullanışlı lüffen beni bilgilendirin çok ihtiyacım var...

Son düzenleme:
ben tupperware 1.1 lt yağdanlık kullanıyorum.Boyutu uzun gelebilir ilk başta ama kullanımı çok güzel.Özel başlığı sayesinde istediğiniz miktarda akıtabiliyorsunuz.Katalog fiyatı 32,5 TL.Almak isterseniz yardımcı olabilirim

ben tupperware 1.1 lt yağdanlık kullanıyorum.Boyutu uzun gelebilir ilk başta ama kullanımı çok güzel.Özel başlığı sayesinde istediğiniz miktarda akıtabiliyorsunuz.Katalog fiyatı 32,5 TL.Almak isterseniz yardımcı olabilirim
tupperware duymuştum indirime girermi acaba

Ben Bernardodan aldım, henüz kullanmadım ama şekli bana mantıklı geldi. Ne elim ne şişe yağlanır, ne de koyduğunuz yerde akıtır diye. 6 liraydı yanlış hatırlamıyorsam...
$c4494ff0-d0be-4ff7-93ab-ac4aa25a802f.jpg

ben tantitoniden almıştım... çok kullanışlı cam şişe... bakabilirsin tantitoniye

tupperware bende kullanıyorum ve elinizden kaymıyor ve akıtmıyor indirme girdi şuan düşünürseniz

Ben Bernardodan aldım, henüz kullanmadım ama şekli bana mantıklı geldi. Ne elim ne şişe yağlanır, ne de koyduğunuz yerde akıtır diye. 6 liraydı yanlış hatırlamıyorsam...
Eki Görüntüle 163430
önerileriniz için teşekkür edrim tuppervare yağdanlgını aldım şuanda onu kullanıyorum şimdilik iyi gibi

Back