Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kullanış tavsiyesi

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

maviayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
111
1
arkadaşlar oturma gruplarında hangi kumaşları tavsiye edersiniz hangileri daha kullanışlı?köşe koltukları tavsiye edermisiniz ve bir de yatak odası ve salon takımlaı için tavsiyeleriniz neler?aldığım ürünlerin kullanışlı olmasını istiyorum.çünkü sürekli değiştiremicem.çok yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler hepinize.

salonun konumu uygunsa köşe koltuk tavsiye ederim. ama mutlaka bir berjer ve pufla desteklemelisin canım. yemek odasının tamamını alma bence, sadece yemek masası, sandalyeler ve yerin varsa konsol. ayrıca bir tv ünitesi alarak modern bir salon yaratmış olursun. Hatta tv ünitesini bol dolaplı ve çekmeceli tercih edersen konsolo gerek kalmaz. Koltukta kumaş olarak deri ve kadife tavsiye ederim. Dış kasa deri, oturma yerleri ipek kadife gayet şık oluyor. kontrast renkler veya aynı rengin tonları ile kombine edebilirsin. Yatak odasına gelince mutlaka odanın ölçülerini alarak seç mobilyanı, tıkış tıkış mobilya hiç iyi olmuyor. Şimdilik benden bu kadar kaydirigubbakcemile

canım ben köşe takımını oturma odasına aldım.kumaşı da pamuklu gibi.terletmeyen ve sağlığa zararı olmayan kumaş.köşe takımı salon için kullanışlı değil kalabalık misafirde iyi olmuyor.ama oturma odası için uygun.kalabalık misafirim gelirse salona alırım sonuçta.köşemin uzun tarafı yatak kısa tarafı baza.salon içinde kol kısımları deri kapitone oturma yerleri kadifemsi gibi sırtında ise yastıkları var. salon takımının 3lüsü yatak 2lisi baza canım.yatak odamı hazır almadım.odam çok büyük olmadığı için yaptırıyoruz ama inşallah oda güzel olacak.yatak odan küçük ise sürgü kapak düşünebilirsin.ya da benim gibi ölçüsüne göre yaptırmayı.temizliği kolay olsun diye açık renk düşündüm toz alınması gereken yerleri.oturma grupları ise koyu renklerde.yatağını baza alabilirsin.sık sık kullanılmayan eşyalarını koymak için baza gibisi yok canım.umarım yardımcı olmuşumdur....

teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için.köşe koltuklarında bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz markalar hangileri?bir de gerek salon olsun gerekse oturma oda grupları olsun kullanışlı olanları hangileri.hani bazıları yatak olabiliyo ya da sandıklı olbiliyo ya.sizce hangisini tercih etmeliyim

Canım ben benimkinin resmini ekliyorum, yatak olabiliyor ve bayaa büyük. bir berjer ve bir puf aldım ek olarak.. Ben yaptırdım ama, izmir karabağlarda bir mağazaya...Fotoğraf götürüp yaptırma imkanın olabilir belki..kaydirigubbakcemile2

attachment.php

Eklentiler

• $köşe.JPG
    $köşe.JPG
    42,1 KB · Görüntüleme: 1.049
biocin güle güle kullan canım.süperrrr çok beğendim.tam istedğim gibi.çok zevklisin.resimdeki hangi marka acaba?

Canım ben bu modeli Onsa Mobilyada görmüştüm. Merkezi Bursaymış, ızmir de şubesi var. Sen de Bursa dasın sanırım. Yerine gidip bakabilirsin.

bende düğün arefesindeyim arkadaşım çok aratırdım ve açık renk krem veya bzay koltuklar istiyoruz salon takımı için kesinlikle köşe takımı tavsiye etmem çok küçük geliyo çünkü kumaş olarakda ben açık renk düşündüğüm için süet istiyorum doğtaş ın carmen salon takımı ve köşe takımı çok hoş köşe takımını oturma odasına düşünüyorum fiyat olarak uygun bişey arıyosan da ankara sitelerinden modalife kalitesine göre çok uygun geldi bana sitesi de var

şimdiden mutluluklar canım köşe takımları hiç kullanışlı değildir bide koltuk alırken mutlaka yatak olmalı bide kılıflı olursa iyi olur benimki öyle çıkartıp yıkıyorum sonra geçiriyorum silme derdi yok bide 2 kılıf aldım sıkıldıkça değiştiriyorumyerimseniben

arkadaşlar oturma gruplarında hangi kumaşları tavsiye edersiniz hangileri daha kullanışlı?köşe koltukları tavsiye edermisiniz ve bir de yatak odası ve salon takımlaı için tavsiyeleriniz neler?aldığım ürünlerin kullanışlı olmasını istiyorum.çünkü sürekli değiştiremicem.çok yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler hepinize.

canım sen mobilya yatagında oturuyorsun benim bulunduğum sehirde cogu mobilya magazası inegöldeki fabrikalarla calışıyor ben birkaç ay bir mobilya magazasında çalışmıştım ve inegölden geliyordu cogu hatta hemen hemen hepsi katalogdan begeniyorduk patron birebir gidip kalitesine bakıyordu sonra alıp magazada satıyorduk hem fabrikalar orda olduğunda cokda ucuza alırsın köşe takımı alacaksan hem altı bazalı hemde birleştirince çift kişilik yatak olan köşe takımları var ayrıca beğendiğin bi modeli eger profili uygunsa bazalı yaptıra biliyorlar ve az bi maliyeti oluyor kuması içinde deri ve su gecirmeyen süetle kadife arası bi kumaş var hem su gecirmiyor ham kolay temizleniyor hemde bence cok hoş görünüyor bu kumaşlar genelde kelebek takım adı verilen koltuklarda kullanılıyor pufidik olanlar varya ama bence köşe takımı çok kullanışlı olmuyor misafir geldiginde oturacak yer bulmak cok zor oluyor gelen insanları yan yana dizmek zorunda kalıyorsun ee sonuçta misafir derli toplu oturan var yayılan var ayrıca kimse kimsenin suratını tam göremiyo kısacası onlarda misafir agırlamak kötü oluyor ama bir koltuk takın varsa ve evin genişse alternatif olarak kanepe, tekli berjer v.s yerine köse takımı süper bi fikir ve görüntü olabiliyor

canım bizim yazlıkta köşeli var. hiç tavsiye etmiyorum kalabalık misafir gelince rahat olmuyor tren gibi diziliyoruz gibi oluyorr. çok ısrar etmiştim köşeli alalım diye ama kullanşlı değilmiş:1no2: kendi evim için yatak olabilen çok şık kanepeler var onlardan almayı düşünüyorum bence daha kullanışlı olur hem altına da kullanmadığım şeylri koyarım. ama yine de içinde kalacaksa salonun da genişse kanepeyle yada berjer koltuklarla daha kullanışlı hale getirebilrsin belki. kolay gelsin canım

beyaz deri aldık köşe takımı.ama yetmeyeceği için karşısına bir de ikili koltuk aldık ve bir de puf sorun çözüldü yerimseniben çok da güzel duruyor ama şimdi tek sorun derinin kullanışlı olup olmayacağı...

X