Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElKullanıp memnun kaldığınız bebek arabası markası ve modeli
Merhaba ben ilk gorunusune bakarak kraft twist almistim ikizlerime. Ama iki tane oldugu icin bagajda yer siklntisi yasadik. Alisveris yaptigimizda posetleri nereye koyacagimizi sasiriyoduk. Sonra 6 aylikken liteway puset aldim cok kullanisli rahat ettik. Belki benimkiler ikiz diye twistte zorlandik bilemiyorum onu tak bunu cikar ikitanede olunca zor geldi. Simdi siz eger hafif biseyler ariyosaniz baston pusetlerin travel setlerine bakmanizi oneririm. Hem kullanisli oluyolar hemde hafif. Ama yok benim icin goruntusude onemli diyosaniz twisti oneririm hem sik hemde saglam. Ama biraz agir karar sizin tabi
Merhaba ben ilk gorunusune bakarak kraft twist almistim ikizlerime. Ama iki tane oldugu icin bagajda yer siklntisi yasadik. Alisveris yaptigimizda posetleri nereye koyacagimizi sasiriyoduk. Sonra 6 aylikken liteway puset aldim cok kullanisli rahat ettik. Belki benimkiler ikiz diye twistte zorlandik bilemiyorum onu tak bunu cikar ikitanede olunca zor geldi. Simdi siz eger hafif biseyler ariyosaniz baston pusetlerin travel setlerine bakmanizi oneririm. Hem kullanisli oluyolar hemde hafif. Ama yok benim icin goruntusude onemli diyosaniz twisti oneririm hem sik hemde saglam. Ama biraz agir karar sizin tabi
biz chicco duo 2 travel aldık önce..bebek için çookk rahat bi araba sürüşü fln çok güzel ama kapalı hali çok büyük ve araba oldukça ağır tüm traveller gibi...chicco ile biz rahat edemeyince ( bebek kesinlikle çook rahat) pegprego arıa aldık..üzereine ana kucağı monte ediliypr..katlandığında az yerkaplıyor(bastonlar gibi değil ama yinede küçük) ve 5.5 kg..ben kızım içindeyken kaldırıp merdiven indirebiliyorum mesela..ayak desteği ve çift yönlü kullanımda olsa mükemmel olacakmış..çok ucuz ve sağlam bi araba netten özellilerine bakın biz çok memnunuz...arada birde mothercare jive baston aldık sakın almayınn:))))))
ayy birde geçen gün e bebekte görüp hayran kaldığım mamas papas urboyu söylemeden geçemiycm..harika bişey..onada bakın ama biraz pahalı..