Sivilceli Ciltler Kullanım Sırası?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

PembeBulutlar_

Липсваш ми.
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
732
360
Merhabalar! Dermatolog bana nemlendirici, yüz temizleme jeli ve Acnelyse yazdı. O aceleyle kullanım sırasını sormayı unuttum o da söylemedi. Bunların kullanım sırası hakkında bir bilginiz var mı? Çok acil... Şimdiden teşekkür ederim.

önce jel ile yüzünü temizleyip sonra da sivilce olmadığı yerlere Nemlendirici sürüp sivilceli yerlerede acnelyse sürmelisin sanırım ama emin Değilim bence doktoruna bir daha danış

Ben de eskiden kullanmıştım. Benim doktorum önce temizlememi sonra acnelyse sürüp gece boyu bekletmemi söylemişti. Sabah da ilacı yıkayıp nemlendirici sür demişti.

Ben de eskiden kullanmıştım. Benim doktorum önce temizlememi sonra acnelyse sürüp gece boyu bekletmemi söylemişti. Sabah da ilacı yıkayıp nemlendirici sür demişti.
Aynen ben de ilacı sadece akşam kullanacağım. Nemlendirici olmuyor herhalde temizleyiciden sonra. Büyük ihtimal sadece sabah kullanacağım nemlendiriciyi. Yarın da eczacıya sorayım bakalım. Çok teşekkür ederim.

canım acnelys'i yüzünü temizledikten sonra süreceksin sabah uyanıncada yüzünü temizleme jelinle yıkayıp nemlendiricini süreceksin ama acnelys fazlasıyla yakıcı ve soyucu bi krem olduğu için arada bi ara vermelisin her gece sürersen yüzün fena yanabilir yine soruların olursa sor cevap vermeye çalışırım

Zaten Acnelyse'i haftada yalnızca 2 kere kullanacağım. Temizleme jelini akşam Acnelyse'den önce kullanacağım. Ama sabah kullanmamı söylemedi o jeli. Benim aslında asıl merak ettiğim nemlendirici sadece sabah mı olacak? Yoksa akşam yüzü temizledikten sonra Acnelyse'den önce mi? Bir de yüz temizleme jelinden sonra Acnelyse'i kullanmak için belli bir süre beklemem gerekiyor mu? Son sorum da... Sabah nemlendirici sürünce bir de güneş kremi sürmem lazım. Hangisi önce sürülür? Ve arada bekleme payı olur mu? Ayy, kafam çok karışık. Kusura bakmayın. Şimdiden teşekkür ederim. :)

nemlendiricyi acnelys sürdüğün gece sürmezsin ama acnelys sürmediğin geceler sürebilirsin canım ayrıca yüzün kuruduktan sonra acnelysi sürebilirsin öyle bekleme süresi felan önemli değil onun dışında sabah nemlendiricini sürdükten sonra bekle biraz dışarı çıkmadan öncede güneş kremini sür acil şifalar olsun inşallah kısa zamanda kurtulursun sivilcelerden :)

Tamamdır. Çok teşekkür ederim, umarım. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…