Cilt Bakımı Ürünleri Kullanım Sırası???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

smkrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
16
0
42
Herkese merhaba, siteye yeni üye oldum ve bundan dolayı çok mutluyum :)

Mümkün olduğunca kimyasal ve katkı maddeli ürünler kullanmaktan kaçınıyorum. Sizlerin güzel tavsiyelerinizi de uygulamaya başladım.

Sizlere danışmak istediğim konu şu: Günlük olarak uyguladığım yöntem sırasıyla şöyle:
1- Günlük temizleme jeliyle yüzümü yıkıyorum
2- Pamukla gülsuyu uyguluyorum
3- Buz haline getirilmiş maden suyunu yüzümde gezdiriyorum
4- Son olarak Olay nemlendirici kremimi sürüyorum.

Sizce uygulama sırasında bir yanlış yapıyor muyum?

İkinci sorumda gece bakımıyla ilgili... Bugüne kadar gece yatmadan önce hiçbir şey yapmıyordum. Açılan konuları incelediğimde ceviz yağı kullanmaya karar verdim. 1-2 gündür ceviz yağını yatmadan önce göz çevresine sürüyorum. Hergün kullanmanın bir sakıncası olur mu ve cevizyağından sonra ayrıca bir gece nemlendiricisine gerek var mıdır?

Son düzenleme:
Bu kadar kişinin içinde yardımcı olacak kimse yok mu? :çok üzgünüm:

Herkese merhaba, siteye yeni üye oldum ve bundan dolayı çok mutluyum :)

Mümkün olduğunca kimyasal ve katkı maddeli ürünler kullanmaktan kaçınıyorum. Sizlerin güzel tavsiyelerinizi de uygulamaya başladım.

Sizlere danışmak istediğim konu şu: Günlük olarak uyguladığım yöntem sırasıyla şöyle:
1- Günlük temizleme jeliyle yüzümü yıkıyorum
2- Pamukla gülsuyu uyguluyorum
3- Buz haline getirilmiş maden suyunu yüzümde gezdiriyorum
4- Son olarak Olay nemlendirici kremimi sürüyorum.

Sizce uygulama sırasında bir yanlış yapıyor muyum?

İkinci sorumda gece bakımıyla ilgili... Bugüne kadar gece yatmadan önce hiçbir şey yapmıyordum. Açılan konuları incelediğimde ceviz yağı kullanmaya karar verdim. 1-2 gündür ceviz yağını yatmadan önce göz çevresine sürüyorum. Hergün kullanmanın bir sakıncası olur mu ve cevizyağından sonra ayrıca bir gece nemlendiricisine gerek var mıdır?

canım açıkcası sıralamada bana göre bi yanlış yok , bende hemen hemen böyle yapıyorum çünkü .

cilt tipinin tam olarak ne olduğunu bilmediğim içinher gece ceviz yağı ile ilgili bişi diyemicem , dikkat et gözünün altında yağ bezeleri oluşturmasın , ben göz çevresi kremi kullanıyorum , ceviz yağı değil , gerçi c.yağını kullanmayı bende düşündüm ama cesaret edemedim , sen bi kaç günlük kullanımda bile olsa bir değişiklik görüyormusun canım ?

2 -3 gün kadar kullandım ceviz yağını. Son kullandığımda sol gözümde baya bir yanma yaptı. Ama niye sadece özellikle sol gözümde orasını bilemeyeceğim kaydirigubbakcemile3
Göz çevresi kremini ben de kullanıyorum. Ama 26 yaşında olduğum için kırışıklık kremi değil, sadece göz çevresini nemlendiren Lancome'un bi ürününü kullanıyorum.

anladım canım , bende hep denemek istedim bu ceviz yağını aslında forumda baya fadasını gören olmuş çünkü , ama cesaret edemedim .

ceviz yağından da , tıpkı göz kremleri gibi mucize beklememek lazım heralde , krem kullanıyorum ama
çok çok farkediyo değil bana göre

Kişiden kişiye tepkiler değişiyor işte. Herkesin anatomisi, bu tür şeylere verdiği teplire farklı oluyor. Kimisi çok memnun kalıyor, kimisi hiç beğenmiyor, hatta zararını bile görüyor.
Deneme yanılma yönteminden başka çaremiz yok a.s

X