kullanılmayan yün yastık ve yorganlarımı atmak istiyorum :((

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
3 senelik evliyim evimde 6 yün yastık 8 silikon yastık bi tane uzun yün yastık toplamda 15 yastık var (( 3 yün yorgan 3 silikon yorgan toplam 6 yorgan ( 3 battaniye ve pikeler var malesef ve ben yatak odamda ve ayrıca küçük sandık odamda bunlara yer bulmaktan yoruldum. onları muhafaza edecem diye kullandığımız yazlık kışlık kıyafetlerimize çanta ve ayakkabılarıma yedek halılarıma yer bulamaz oldum nolur yardım edin ben bunları napıcam ( çeyizimde annem kayınvalidem saolsun doldurdular evimi bunlarla çoğu hiç kullanılmadı yünler bulundukları yerde toz olmasına sebep oluyolar. çöpe atsam emek verilmiş çeyizimde alınmış diyrum ama kullanılmıyor ve çok fazla yer tuttuyor kullanılan eşylarımı yerinden ediyor. lütfen bi akıl verin ben bunları napacağım yaa üfff (

yorganlarını atmak yerine bence ihtiyacı olan biri ya da birilerine versen cok daha makbul geçecektir arkadaşım...

yorganlarını atmak yerine bence ihtiyacı olan biri ya da birilerine versen cok daha makbul geçecektir arkadaşım...

Vakumlu poşetlere koyup kaldırsanız. Gerçekten yün yastık ve yorganlar çok emek verilerek yapılıyor.

evet haklısın ihtiyacı olan birini hulmaya çalışcam bi yandanda anneme atıcam bunları deyince yün atılırmı hiçç sakın atma bunlar çeyiz diyor yaa (

eğer elden çıkarmak istiyosanız ihtiyacı olan birilerine verebilirsiniz
olmadı hayvan barınaklarında bunlara ne çok ihtiyaç var bilseniz
barınaklara da bağışta bulunabilirsiniz

ihtiyacı oaln birilerine verin bencede.yada bizim köyümüz var yazları gidiliyo ve çok gelen giden oluyor.ben köye götürdüm.kullanılır elbet biyerde.öğrenci olanlarada verebilirsiniz.

Evet yastık olarak sert oluyor sürekli kabartmak lazım.Benim yastıklarım silikon ama yorganlarım yün sıcacık tutuyor hemde terletmiyor silikon gibi yada bana alıştığım için öyle geliyor.

Evet yastık olarak sert oluyor sürekli kabartmak lazım.Benim yastıklarım silikon ama yorganlarım yün sıcacık tutuyor hemde terletmiyor silikon gibi yada bana alıştığım için öyle geliyor.

yün yorganı seviyorum kullanırım kış aylarında sıcacık :) yorganlarımda sıkıntı pek yok da yastıklarımı napsam bilemedim

cnm hayvan barınaklarına bağışlayabilirsin cok ihtiyaçları var

YÜN ŞEYLER ATILIRMI YAHU, silikonların petrol artığı olduğunu duyduğumdan beri yün yastık tan başka şeye kafamı koymam ben , bazen elimizin altındaki doğru şeylerin değerini biilmiyoruz bizler , hem yünleride silikonlu hurçlara koymayın sakın sonra ayırmazsınız atmak zorunda kalırsınız ,silikonları verin ama yünlere sahip çıkın derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…