Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kullanilmayan bebek cocuk kiyafetleri

Mkrmndnz34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
251
168
53
34
Kullanmadiginiz bebek yada cocuk kiyafetlerini ihtiyaci olanlara veriyormusunuz ve verirmisiniz

Ben vermedim. Çevremden isteyenlerde oldu ama saklayacağımı söyledim saygıyla karşıladılar.kıyafettem tut oyuncağa kadar herşey saklandı kırılıp yırtalanlar hariç tabi.En tabi nedeni bana asla kardeş gelmeyecek olmasıydı ve ben hep kendi çocukluk kıyafetlerimi verdim örneğin barbielerden tut barbie evime kadar herşeyi dağıttım karşılıksız tabi şu an için benim dönemimin kalitesindeki kıyafetler yok oyuncaklar her geçen gün ateş pahası,pişman oldum mu evet oldum. O yüzdende kızımın eşyalarını bugüne kadar getirdim şimdi kardeşi kullanıyor oyun halısını nevresimini bence güzel bir duygu saklamamdaki mantık kızım yarın öbür gün kendi çocuklarına kullanır vs si de vardı şimdi iki kız kardeşte belki kendi çocuklarına kullanır çünkü ben yine saklayacağım 😊 bonus sevaplarım çocukluğumu vererek kayıt olmuştur diye umuyorum 😁

Ben iyi durumda olanları hep verdim. Keşke vermeseydim güzelleri bari ayırsaydım hem hatıra amaçlı hem de ikinciye hamile kalacağımı nereden bilebilirdim🥲 sıfırdan kıyafet alıyoruz ve baya pahalı olmus selam versen 50tl 😒

Back