Kullanılmamış ygs- kpss kitaplarımı uygun fiyata satıyorum

soslusarma

hep Deniz kenarında...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
5.270
2.007
373
arkadaşlar elimde hiç kullanılmamış tertemiz kitaplar var.

Türkçe-Fizik-Kimya-Geometri-Matematik-Biyoloji-Felsefe-Tarih-Cografya (konu anlatımlı da var soru bankası da)

KPSS Murat yayınları Muhasebe- işletme (konu anlatımlı, sadece 1-2 testi çözülmüş)

KPSS Murat yayınları A Grubu Alan bilgisi soru bankası ( birkaç testi çözülmüş)

Yaklaşım Yayınları A grubu yaprak test

Uzman Kariyer, Yediiklim, İhtiyaç gibi yayınların da hiç kullanılmamış ve az kullanılmış Matematik ve Geometri kitapları var.

teker teker fiyat düşünmedim ama 10 lirayı geçmemek ve kargoyu alıcının ödemesi koşuluyla bu kitapları elimden çıkarmak istiyorum. . ilgilenenler benimle irtibata geçerse sevinirim.

NOT: Kitapların en eskisi 2010 basımdır.

2 kitap alana, İhtiyaç Yayıncılık KPSS soru- cevap kartlarını hediye edeceğim

5 test kitabı alana da yanında elektronik polylingua az kullanılmış elektronik sözlük hediye!

Son düzenleme:
yok malesef. gk gy için sadece matematik ve geometrim var.

güncel..................................................

güncel..............................................

benim a grubu kpss kitaplarına ihtiyacım var ama sence hangisi daha güzel anlatmış ve sormuş ve tek fiyatı mı 10 tl

eğer makul fiyat olursa nerdeyse hepsini alırım bir kitap için 10 tl veremem zaten çok kaynağa ihtiyacım var beni madden zorlar

bende a grubu konu anlatımı olarak sadece murat yayınları var. 1-2 testi çözülmüş onun dışında çok temiz kitaplar.

senin ihtiyacın olanları tam olarak belirtirsen ona göre anlaşabiliriz.

güncel...................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…