Kullanılmamış Gelinlik

Defnee__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
1.488
101
113
Diğer
Arkadaşlar merhaba; bir arkadaşımın elinde - gerçekleşmeyen düğün sebebiyle- kullanılmamış oldukça güzel bir gelinlik var... Etiketleri üzerinde hala, 2009 yılında 1500tl ye alınmış ve kutusundan neredeyse hiç çıkmadığından,durduğu yerde biraz kirlenmiş,ambalajın üzerine eşya konmuş zamanla bu nedenle ezilmiş,tek ihtiyacı olan kuru temizleme, tüm aksesuarları kutusunun içinde(para kesesi,duvak,vb.)

Marka: Aysira
2009 model
Ürün kodu; MBS0686
34 beden

ücret konusuna gelince herhangi bir fiyat belirlemedik, açıkçası amacımız biraz da ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek, cüzi bir ücret karşılığında, hatta gerekirse kuru temizlemesini yaparak gönderebiliriz...

Not: msj sayımın yetersizliği sebebiyle özel msj yazamıyorum,ama siz msj bırakırsanız mail yada telefon yoluyla ulaşabilirim...

Arkadaşlar, gelinlik sahibi arkadaşımla görüştüm...
Çevrenizde ihtiyacı olan bildiğiniz,tanıdığınız kişiler varsa gelinliği sadece kuru temizleme ücreti+kargo ücreti karşı tarafa ait olmak üzere olduğu gibi göndermek istiyoruz...

arkadaşım benim ihtiyacım şöyle var evliyim ama foto yok fotoğraf çekinmek için gelinlik arıyorum eğer bna gönderebilirseniz aynen aldığım gibi tertemiz şekilde tekrar size gönderirim

yardımcı olursanız çok sevinirim

merhaba; özel msj yazamıyorum, siz bana irtibat içim mail adresinizi gönderirseniz, haberleşebiliriz... gelinliğin kuru temizleme ihtiyacı var, bunu karşılarsanız gönderebiliriz. geri iade etmenize gerek yok, siz de ihtiyaç sahibi birine hediye edebilirsiniz fotoğraf çekiminden sonra...

sanırım ikimiz de özel msj kullanamıyoruz,peki ne yapabiliriz haberleşmek için, bilenler bize yol gösterebilir mi?

mail yada telefonunuzu yazın 5 dk içinde tekrar mesaj düzeltmeye girerek tel numaranızı silin .... felan koyun onun yerinee bu arada gelinlik çok güzelmiş bence parasız vermeside çok mantıklı gelinlikten hayır gelmemişki parasından gelsinnn ayy 34 beden kısmıda ekstra güzel 34 beden insanlar varmı yaaa biz 44 lere talim ederkennn

çoook teşekkür ederim, o beden kısmı beni de delirtti zaten de sesimi çıkarmıyorum. ben 38 beden gelinliğe girmek için çırpınıyorum aylardır...

Arkadaşımın ağzından aktarıyorum; kullanacak kişi çok çok mutlu olsun ve hayrını görsün dedi....

umarım arkadaş hemen görür ve not eder; gyurekturk@hotmail.com

çok sağol gerçekten arkadaşına dua edeceğim inşallah daha ii bir gelinlikle daha ii bir eşle dünya evine girer mail göndereceğim tekrar teşekkürler bn fotodan sonra ihtiyaç sahibi birini mutlaka bulacağım söz veriyorum burda.

Haberleşelim mutlaka...
ihtiyaç sahibi arkadaşı ben buldum bile sanırım...
önce siz işinizi görürsünüz,sonra o arkadaşa göndeririz, hem herkes mutlu olmuş olur.. ayy çok sevindim...

Not: bana mail atan arkadaşım görüyorsan bu msj ı son durum budur...

Son düzenleme:

süper bir teklif ve iyilik :) tebrik ediyorum sizi
gelinlik de arkadan güzelmiş, önden de güzel, bu fiyata bundan iyisi can sağlığı umarım ihtiyacı olan birine ulaşır.

arkadaşım qelinlik hala duruyormu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…