Bebek İkinci El kullanılmamış avent biberonu olan var mı :)

Canım avent biberonarın içinde birde bilezik oluyor,düzgün takamazsn yada takmayı unutursan süt akıp gidiyor,gece binbir uğraş sğdığım ve biberonu düzün kapatamadığım için 10 cc lik sütümün boşa aktığını bilirim,şmdi bie aklıma gelir üzülürüm.temzlemekte ayrı dert,ben mamajoo alıp emzik kısmını avent alıyorum karma ir bibeon oluyor,mamajoo tük malı diye fiyatıda uygun,elimde avent ,chicco , medela ,mamajoo var ben yine ilk tercih mamajoo yu kullanıyorum canım.tavsiye ederim..

Bebeğin daha doğmamış netten indirim takip et ben yeni doğan setini aldım kızım 8 aylık bu aşamaya kadar uç değiştirerek kaynatarak kullandım çok sağlam bi ürün hem de düdüklüde :))

canım ben de dr Brown kullanmıştım hava yapmayan bir aparatı var ben memnumdum.bunuda bir araştır derim gerçi ne olursa olsun gazı olmuştu ama.hepsinin oluyor gazı ilk üç ay :)

bende var yedek ucuyla bırlıkte sadece kaynatıldı kullanılmadı uzun sure bebegım kuvezde kaldıgı ıcın kullanmak fırsat olmadı kaynattım doguma gıderken yanıma aldım fakat kuvezde kalınca kullanılmadı yedek ucuyla bırlıkte 25tl verırım ıstyersen

anladım.. tabii ben bunları hiç bilmiyorum.. genelde insanlarda avent görüyordum.. en çok tercih edilen o gibi geldi o yüzden avent sordum

mamajoo alıp emzik kısmını avent alıyorum demişsin ya.. bunlar ayrı ayrı satılıyor mu.. yani emziği ayrı biberonu ayrı satılıyor mu? yoksa sen iki biberon alıp birinin altını diğerinin üstünü kullandın diğer kısımlar atıl mı kaldı?

Canım mamajoo biberon aldım,ayı değiştikçe de avent in sadece emzik kısımlarından alıp takıyorum.iki ayrı biberona gerek yok.gerçekten kaliteli biberonum olsun istersen medela yı öneririm fakat diğerleri üç aşağı beş yukarı aynı kalitede,ithal oldukları için pahalı ,mamajoo türk malı bpa içermiyor,resimleriide incelersen emiim hoşuna gider yıkamak çok rahat diğerlerine göre..

Canım kesinlikle kullanılmış biberon alma,birde cam biberon almayı tavsiye etmiyor doktorum,fırça ile iberonu temizlerken özellikle cam olanlar görünmeyecek adar ince şekilde çiziliyor ve aralarına bakteri doluyor dedi,plastik biberonda aynı şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…