- Konu Sahibi aysegguuul
-
her erkek ister hayatım senin ardığın dokunulmamış aşksa kişiyi doğru seçmen gerek. ben ilişkilerde belli bir güvenden sonra öpüşmektir vs. uygun buluyorum. eşimle 3 sene uzaktan yaşadık ilişkimizi hiç böyle bir talebi olmadı. 8 yıl sonra evlendik bakireydim. onun bende gördüğü kutsal bir aşktı.Daha önce bir erkek tarafindan kullanilip canim yandiği icin her erkek kullanicakmis beni canimi yakicakmis gibi geliyor durduramiyorum düsüncemi suan bir sevgilim var ama beni cinsel açıdan kullanmak icin mi benimle birlikte nasıl anlayabilirim? Aşk gözümü kör ediyor daha önce cinsel acıdan kullanildiğim icin canım cok yandi bu arada kullanmak derken birlikte olmadik yanlıs anlasilmasin öptü falan ama ben yinede beni gercekten sevmeyip sadece cinsel acidan kullanilmak istemiyorum. Kendi kendime düsünüp moralimi bozup ağliyorum bu sebeble şuanki sevgilimde kullaniyo kesin diye üzülüyorum ama belkide kullanmiyodur kizlar bunu nasıl anlayabilirim yardim edin onu denemek icin cinsel konular aciyorum arada konuyu degistirmiyo belli ki o da istiyo ama ne biliyim off
Tabi öpebilir sevgiliyiz sonucta ben buna birsey demiyorum zaten bütün konular cinsellikse yani sadece cinsel acidan beni isteyipte normalde sevmiyosa ne yapabilirim nasil bunu anlarim diye yazdimHerkesin fikri kendinedir tabi ama öpmekten ne zarar gelir yahu? İnsan sevgilisini öpmek istemeyecek de kimi isteyecek? Yani bir önceki sevgilin seni öptü diye kullanmış mı oldu yapma lütfen. Normal şartlar altında sevgilim beni öpmek istediği kadar bende onu öpmek istiyorum. Şimdi bende çocuğu kullanmış mı oluyorum bu açıdan bakarsak :)) Ayrıca kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz eğer yaşamak istemediğin bir şey varsa karşındakine bunu belirtirsin, o da seni seviyorsa bu talebine saygı duyar bu kadar basit.
Zaten amacı cinsellik olan adamı anlayabilirsin bence. Yine de fikir istiyorsan sana şöyle diyim, misal sen cinsellik yaşamak istemediğini belirttiğinde senden uzaklaşıyorsa, buluşmalarınızda konuştuğunuz konuların tek odak noktası buysa ya da sadece seninle yakınlaşmak istediğinde iyi davranıyor sonrasında yüzüne bile bakmıyorsa evet amacı sevgili olmaktan çok senden faydalanmaktır.
16 yasindayim 17'e giriceğimKafana bu kadar takma ya. Karşı tarafa da bunu yansıtırsın.
Bu konuları en az ilk 1 yıl konuşma zaten duruma göre bakarsın.
Yalnız kalmamaya çalış, kalabalık yerlerde görüşün.
Bu arada yaş kaç?
Ben 16 yaşındayım öyle erkekler var ki insann korkuyo tekrar üzülücem falan diye kisacasi sevmeyipte amaci benim olan sevgimden yararlanmaksa diye bahsediyorumKullanılmak nedir anlayamadım asla yaşamak istersin yaşarsın ha istemezsin hiç bişey yapamaz yaparsa tecavüz olur bunun adı biz daha şu sıfatları atamadık üstümüzden yaşarken çok zevkli bitince kullandı beni nasıl mantıkdır bu ? dayakçı ne bileyim farklı birine dönüşseydi yine evlenecekmiydin ?
Ya 16 yasinda surekli sevgili yapacagina uni sinavina calis da duzgun bolum kazanBen 16 yaşındayım öyle erkekler var ki insann korkuyo tekrar üzülücem falan diye kisacasi sevmeyipte amaci benim olan sevgimden yararlanmaksa diye bahsediyorum
Ben 16 yaşındayım öyle erkekler var ki insann korkuyo tekrar üzülücem falan diye kisacasi sevmeyipte amaci benim olan sevgimden yararlanmaksa diye bahsediyorum
16 yasindayim 17'e giriceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?