kullaniliyormuyum...

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
Merhaba kizlar hatirlarsaniz ben bi evlilik yasayip bosandim bekar bi erkekle beraberdim bosandigimi soylicektim fakat soyleyemedim cunku cok abazaydi bulustuk denize girelim dedi girdik ordan deniz kotu diye arabaya bindik tabi herif beni öpüyor sonra oyle boyle degil bende hop dedim dur konustuk falan derken aradan 1gun gecti ben nasilsin dedim bu konusuyor fakat soguk para ile ilgili bi durum yazmis guya eski sevgilisineymis. Kiz paragozmus ailesinin zoruyla tanismis kizla ayrilmis orda burda adini cikarmis kiz bunun beni kullandi diye...kizlar sizce bu herifin amaci nedir oyle suslu cumleler kullandiki flort ederken ben buna eger konusmak istemiyosan bitsin dedim buda sen iliskinin basinda boyle yaparsan falan dedi umrunda degilim sanki sallamiyor yada akli o kizda bu kadar hirs yaptina gore

Kırıcı olmak istemem ama adamın ne mal olduğunu biliyorsunuz buna rağmen devam ediyorsunuz.
İnsan abaza dediği biriyle sevgili olmaz,flört etmez,yani abaza kelimesini biz hakaret olarak kullanırız genellikle.
Sorunuzun cevabı kullanılıyor musunuz bilmem ama bu gidişle maddi manevi fiziki her türlü kullanılırsınız.

Kullanılıyor musun bilemem ama belli ki sende bu adama güvenemiyorsun.
Anlamadığım nokta güvenmediğin adamla ne işin var peki ?
Bir de adama abaza demişsin, insan abaza dediği biriyle ilişkisine niye devam eder? Ben o tipleri normal arkadaşım olarak bile bulundurmuyorum çevremde.
Ayrıca abaza olan bir adam kaba tabirle seni kullanmasa bile, senden umduğunu bulamadığında boynuzları takmaya başlar. Seni idare edeceğini, çizdiğin sınırlara saygı duyacağını mı sanıyorsun?

Hayatımda gördüğüm en yüzeysel ilişki. Siz zaten başarısız bir evlilik geçirmişsiniz. Daha ruhunuzu okşayan, nazik, kadına nasıl davranacağını bilen biriyle beraber olmanız daha iyi değil mi? Yani şu yazdığınızı okuyunca gözümde resmen, lütfen kusura bakmayın ama bir hanzo belirdi.

Kusura bakma ama adama hem kaç defa herif demişsin, hem abazan demişsin. Bu adam seni kullanmıyor bile olsa devam etmek istiyor musun?

kafana takma
beyaz atlı prensı aramaya devam et

Onun da sizi bir hanımefendi olarak görmediği izlenimine kapıldım.terbiyesiz yok denize girelim yok arabada oturalim.tamam denize girdiniz güzel eee oturacak kafedir restoranttir yok mu da arabada oturyluyor bir de kaçamak kaçamak öpmeye calismalar filan.hele para mevzularina girilmesi zaten felaket.adam gibi adam bir hanimefendiye para mevzusu yapmaz...param yokğğk ! Diyemez utanir.

mide bulandirici evet yalniz sizin uslubunuzda pek hos degil!sanki kalite tesaduf degildir gibi bir soz animsatti bana! bence ijinizde birbirinizden uzak durun kaldiki insanlar izin verildigi surece kullanilirlar burada kilit sizsiniz!

Kendini aklamak için başka insanları karalayan insanlar vardır. Bu adam bana bu insanları hatırlattı. Şimdi eski sevgilisiyle ilgili söylediklerini yarın sizin için de söyleyebilir. Uzak durmanızı önereceğim ama kararı verecek olan sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…