• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullanilan lazerin diode oldugunu nasil anlarim

sslnimba

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
3
0
6
Merhaba, ankara tunalida elit guzellik salonunda paket butun bacak ve koltuk altima lazere basladim bugun. Orayi secmeden once uzun uzun konustular, diode kullaniyoruz 10 seansta bitiriyoruz tabi %80 90 bitiyor seklinde. Fiyati da uygundu 10 seans parasini verip bugun basladim. Gozluk falan taktirmadilar, jel surmediler. Acayip bir aci icinde yarim saat gecirdim.

Burada yazilanlari okudum, doktor yoksa diode lazerler kullanilamiyormus fakat ben hic doktor goremedim orada. Elit meslek edindirme kursu olarak da geciyor ama poliklinik, tip merkezi vb gibi bir sey yazmayincw kuskulandim acikcasi. Acaba diode diye yutturduklari sey ipl olabilir mi? Bunu disaridan nasil anlarim. Cunku sorsam diode diye israr edecekler eminim. Emin olup oyle islem baslatmak istiyorum. Ya da umarim gercekten dedikleri gibi diodedur yoksa ilk seanstaki acim ve onceden verdigimiz parayla kalakalirim :(

makinenin markasından anlayabilirsin belki, ve diode'da jel sürüyolar genelde ama burda bir kaç yorumda jelsiz yapanlar da var diye okumuştum

Benim ilk seanslarım alex, bacak için gittiğim son seans da diode cihazıyla yapıldı.
Diode için jel sürmediler; fakat tüylerim çok inceydi zaten çok da azdı bunun etkisi olabilir. Hiç hissetmedim, minicik bir iğne batıyormuş hissi yaşadım diyebilirim ama hepsi o kadar.
Gözlük önce taktım, sonra çıkardım, öyle devasa bir ışın değildi.
Sizin acı sebebiniz ilk seans olduğundan kaynaklanabilir, kökler daha kuvvetli oluyor çünkü.
Fakat yine de araştırın, netten fotoğraflarına bakın.

Merhaba, ankara tunalida elit guzellik salonunda paket butun bacak ve koltuk altima lazere basladim bugun. Orayi secmeden once uzun uzun konustular, diode kullaniyoruz 10 seansta bitiriyoruz tabi %80 90 bitiyor seklinde. Fiyati da uygundu 10 seans parasini verip bugun basladim. Gozluk falan taktirmadilar, jel surmediler. Acayip bir aci icinde yarim saat gecirdim.

Burada yazilanlari okudum, doktor yoksa diode lazerler kullanilamiyormus fakat ben hic doktor goremedim orada. Elit meslek edindirme kursu olarak da geciyor ama poliklinik, tip merkezi vb gibi bir sey yazmayincw kuskulandim acikcasi. Acaba diode diye yutturduklari sey ipl olabilir mi? Bunu disaridan nasil anlarim. Cunku sorsam diode diye israr edecekler eminim. Emin olup oyle islem baslatmak istiyorum. Ya da umarim gercekten dedikleri gibi diodedur yoksa ilk seanstaki acim ve onceden verdigimiz parayla kalakalirim :KK43:
acısız hıc bırı olmuyo hepsınde acı var dedıgınde jel yok

Back