Kullanılan ilaçtan sonra kanama :(

balbocegi1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
233
1
66
kızlar çok korkuyorum yardım edin. geçenlerde boynum tutuldu annem bi ilaç verdi. ilaç ismini yazmıyorum bi sorun olur diye. 2 3 saat sonra adet oldum daha 14 15 gün geçmesine rağmen. yan etkilerinde intermenstüel kanama ypabileceği yazıyo. ama 10 gün oldu bugün hala devam ediyo az az zaten adetlerim uzun sürer 8 9gün falan olurum. sizce ilaçtan mıdır? ara kanama bu kadar uzun sürermi?yoksa sadece adet mi oldum stresten falan? yardımcı olursanız çok sevinirim

ya kusura bakma da doktora gitmek yerine annenin verdiği ilacı içersen öyle olur
heee annen doktor değilse tabi

ya kusura bakma da doktora gitmek yerine annenin verdiği ilacı içersen öyle olur
heee annen doktor değilse tabi

tabi haklısın da zaten yan etkisi öyle ise doktor da verse olcaktı aynı şey. ilacın yan etkisiyse zaten korkulacak bişi yok. sadece intermenstrüel kanama denen şey bu kadar uzun sürermi onu merak ediyorum. yani yaşadığım şey ilaç yüzünden mi yoksa başka bi rahatsızlık mı diye. geçmezse gidicem zaten. saol yardımın için.

intermenstrüel kanamalar fazla surmez bildigim ama belkide sizi vucudunuz boyle bir tepki verdi bazı ilaclar kimi insanda daha farklı yan etkiler yapabiliyor

romatizmaya karşı kullanılan bazı ilaçlar ara kanama yapabiliyor. bir de son adetinin üzerinden henüz 14-15 gün geçtiğini söylemişsin. ilacı içtiğin tarih, tam da yumurtlama dönemine denk gelmiş olabilir. bu da kanamanı uzattı sanırım; ama bu kadar uzun sürmesi iyi değil. vakit kaybetme, haftaiçi bir jinekoloji uzmanına görünmende fayda var.

olabilir sanırım ara kanamaydı biraz uzadı sonra gene adet oldum. yarın sabah gidiceem doktora çok korkuyorum umarım bişey çıkmaz çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…