- 13 Nisan 2010
- 2.787
- 2.984
- 373
herkese merhaba,
biliyorum şu günlerde forum çalkalanıyor. aldatılanlar, aldatanlar, sinir bozucu işler..
bunların yanında çocuk oyuncağı benim derdim farkındayım.
ama kullanıcı yorumuna ihtiyacım var..
buharlı temizlik makinesi almaya karar verdim.
yani sadece almaya karar verme aşamasını geçebildim.
hangisi olacağı kısmında git-gellerim bitmiyor.
kafamdaki markaları yazıyorum kullananlar ya da
kendi kullandığını methetmek isteyenler varsa seve seve dinlerim.(fiyat da yazarsanız iyi olur.)
benim aklımdakiler
karcher, alf, kohlemann
benim için fayans ve derz temizliği ön planda ama aynı zamanda parkelerde de kullanacağım.
süpürge tipli olanlar mı daha kullanışlı yoksa sadece süpürgenin sap kısmı gibi olanları mı?
su haznesi ne kadar yeterli olur? bir de bazısı 10dkda hazır oluyor bazısı 1dkkda bu önemli mi?
bir hanım önemli değil, ısınana kadar evimi süpürüyorum demiş, kafama yatmadı da değil bu.
kısacası bilemedim işte.
biliyorum şu günlerde forum çalkalanıyor. aldatılanlar, aldatanlar, sinir bozucu işler..
bunların yanında çocuk oyuncağı benim derdim farkındayım.
ama kullanıcı yorumuna ihtiyacım var..
buharlı temizlik makinesi almaya karar verdim.
yani sadece almaya karar verme aşamasını geçebildim.
hangisi olacağı kısmında git-gellerim bitmiyor.
kafamdaki markaları yazıyorum kullananlar ya da
kendi kullandığını methetmek isteyenler varsa seve seve dinlerim.(fiyat da yazarsanız iyi olur.)
benim aklımdakiler
karcher, alf, kohlemann
benim için fayans ve derz temizliği ön planda ama aynı zamanda parkelerde de kullanacağım.
süpürge tipli olanlar mı daha kullanışlı yoksa sadece süpürgenin sap kısmı gibi olanları mı?
su haznesi ne kadar yeterli olur? bir de bazısı 10dkda hazır oluyor bazısı 1dkkda bu önemli mi?
bir hanım önemli değil, ısınana kadar evimi süpürüyorum demiş, kafama yatmadı da değil bu.
kısacası bilemedim işte.