Anket Kullanıcı adınızı hiç değiştirdiniz mi?

Kullanıcı adınızı kaç defa değiştirdiniz??

• Ankete Katılan
    232
ya aslında bende değiştirmek istiyorum çevremden bir kaç kişi o senmisin dedi ........yani tanımalarını istemiyorum nasıl değiştirebilirim ?

düşünmüorum ama belki sevgilimle ilgili bişiler eklerim ilerde kimbileerrrrrr:asigim:

değiştirmek için yöneticelere başvurmamız gerekıyomuş ben kımler yönetici bilmiyorum malesef bide mesaj mı atıcaz yöneticilere :kedi:

Bırakın Kadınlar Kulübü'nü, 9 senedir aynı kullanıcı adını kullanıyorum. :))

1 defa değişirdim.çünkü gerçek adımla üye olmuştumkaydirigubbakcemile3
sonra değiştirip bu rumuzu kullanmaya başladım:1ninca:

önceki liv85 di ...dedim degistireyim ama herkes liv e o kadar çok alışmıştı ki kullancı adımı degistirdigimde bile herkes liv diyordu bende kazen abiye durumu anlattım eski kullanıcı adımı istiyorum dedim o da 85 ini attı sadece "Liv" yaptı =)

Son düzenleme:
cooooooooooookkkkkkkkk kez degiştirdim çünkü silindim durdum tekrar üyeligi yenilemek zorunda kaldım

1 kez değiştirdim...lmaz:
April'in Türkçe'siydi ilk nick'im...
Hala pek çok dostum Nisan der bana normal olarak

kullanıcı adımı değiştirmek için Curly,Kazen,bijoux,DoraGizem,drkavcar-sirmali,firstday daha uzuyo gidiyo nicklerinden birinemesaj mı göndermem gerekiyo ?? ya da bu konuyla ilgilenen belirli bir yönetici var mı ?(Offline)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…