kullanıcı adı değişikliği

ghostbuster

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
27
9
286
konu hakkında bir çok başlık var biliyorum ama benim söyleyceğim nasıl yapacağım nerden yapacağım değil.
çoğu sitede vardır bir isim girdiğinizde otomatik taranıp bu kullanıcı adı daha önce kullanıldı yada var vs diye uyarı verir
benzer bir uygulama yapılmalı diye düşünüyorum.
kullanıcı adını değiştirmek isteyen bir çok üye var çoğu mesajlarla ilgilenilmediğinden vs şikayetçi.
e site yetkilileri de insan hangi birine yetişsinler onuda biliyoruz.
eğer böyle bir uygulama yapılırsa adminler isimlerle tek tek uğraşmak zorunda kalmaz, üyeler istedikleri isimleri alabilirler diye düşünüyorum.
şimdiden kolay gelsin tşkler...:40:

Merhaba
Araştırmadan konu açarsanız bu konulara cevap vermekten inanın esas problemler ile arkadaşlar ilgilenemezler. Site ile ilgili hemen hemen tüm soruların cevabı site içinde var . Yeri neresi dersenzi konu ile ilgili kategori derim size.

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/410100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html böyle bir başlığımız var yıllardır. Bu okunmadan yollanan hiç bir e-postaya cevap dönülmüyor.

burayı okuyup yine de kullanıcı adı önerirken

- Ömür
- Aşkım
- Çok?+%Geç

gibi yollanan hiç bir mesaja da cevap dönülmüyor. Zira o yazı okunsun anlasın ona göre öneride bulunulsun. Bunu okuyup genede yukarıda ki gibi kullanıcı adı değişikliği talebi yapan günde 20 kişi oluyor ve hiç birine cevap dönülmüyor.

Merak ettiğim bir konu var kullanıcı adı değiştirildiğinde eski konularınız eski adınızla mı görünüyor yoksa eski konular
da yeni kullanıcı adı ile açılmış gibi mi görünüyor?:26:

verilen linkteki başlığı gördüm ve okudum zaten
ama yukarıda söylendiği üzre ben nereden yapacağım nasıl yapacağım diye değildi
böyle olsa bu kadar başlık açılmaz bu kadar soru sorulmaz ve yetkililer tek tek hangi isim olur olmaz vs diye uğraşmaz
evet çoğu üye türkçe karakterlerle isim almaya devam ediyor demek ki okumamışlar vs
benim "önerim" sadece otomatik bir sistem oluşturulması
hem üyelerin hemde yetkililerin işinin kolaylaşması adına idi...

Merak ettiğim bir konu var kullanıcı adı değiştirildiğinde eski konularınız eski adınızla mı görünüyor yoksa eski konular
da yeni kullanıcı adı ile açılmış gibi mi görünüyor?:26:

evet yaa bunu bende merak ettim bilen biri cevap verebilir mi?? :44::26:

Back