Cilt Bakımı Ürünleri Kullandığınız ve memnun kaldığını yada kalmadığınız ürünü burda paylaşalım olmaz mı!.

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
selam arkadaşlar böyle bir konu açmak sitedim. kaydirigubbakcemile3 çünkü herkes kullandığı ürünler hakkında yorumlar yaparsa birbirimize daha çok ve daha kolya yardım etmiş oluruz.vereliniortak herkes aradığını kolaylıkla bulabilir.herkese ayrı bir fikir olur.istediği birşeyi okurken başka şeyler hakkında da bilgi edinmiş olur.a.s.

ilk önce ben başlayayım kullanadığım ürün hakkında bilgi vereyim. Avene güneş kremini kullanıyorum +50. ve çok memnun kaldım. hassas ve kuru bir cildim var. cildime sürdüğüm anda emiliyor ve sanki fondaten sürmüş gibi cildim pürüsüz oluyor.Ve bu kremi cilt doktorum vermişti. alkisalkisalkis

haydi kızlar paylaşımlarınızı bekliyorum :lepi:

ben innova cilt bakım ürünlerini kullandım güneş koruyucusuda dahil hiç mihiç memnun kalmadım
şu an la roche posay kullanıyorum memnunum.özellikle yıkama jeli ve güneş koruyucusu güzellgamyoncuiremsu

Hawaian Tropic güneş kremi kullanıyorum yaklaşık 5-6 yıldır. Çok memnunum.

selam canım paylaşım için teşekkürler bu ürünü yaz kış kullanıyormusun. ne gibi etkisi oldu. Ha canım birde güneş kremini göz çevrene sürüyormusun. Ben sürmek istiyorum fakat karar veremiyorum.CADIARZU Göz çevremi nasıl koruycam. 24 yaşımdayım hangi ürün kullnamalıyım göz için. Senin kullandığın ürün var mı

Son düzenleme:
ben innova cilt bakım ürünlerini kullandım güneş koruyucusuda dahil hiç mihiç memnun kalmadım
şu an la roche posay kullanıyorum memnunum.özellikle yıkama jeli ve güneş koruyucusu güzellgamyoncuiremsu

paylaşımın için teşekkürler olumunekankayizsmile bişey merak ettim canım la roche posay bitkisel ürünmü.Ben nivea kullanıyorum memnunum ama bitkisel ürün kulansam daha iyi olacak diye düşünüyorum :uhm:

paylaşımın için teşekkürler olumunekankayizsmile bişey merak ettim canım la roche posay bitkisel ürünmü.Ben nivea kullanıyorum memnunum ama bitkisel ürün kulansam daha iyi olacak diye düşünüyorum :uhm:

dermokozmetik bir ürün.cilt doktorumun tavsiyesiyle aldım.
ama fikrimi soracak olursan niveadan vazgeç.avene nin ürünleride güzelmiş onuda kullanabilirsin:kedi::kahve:

günaydın kızlar kaydirigubbakcemile3 şuan kadar 34kişi bakmış fakat yanlızca 5 kişi cevap yazmış neden ? niçin birşeyler paylaşmadınız kızlar. birbirimizi neden yardım etmeyelim ki. :Saruboceq: lütfen kızlar paylaşımlarınızı yapın. hihoyyyt

olay ın nemlendiricisini kullnıorum günlük üstelik uv karşı kouyucu çok memnunum yaz ayları için ideal hem çok yağlandırmıyor hemde iyi nemlendiriyor çok ince bir yapısı var ciltte ağırlık hissi uyandırmıyor sıcaklarda :)

olay ın nemlendiricisini kullnıorum günlük üstelik uv karşı kouyucu çok memnunum yaz ayları için ideal hem çok yağlandırmıyor hemde iyi nemlendiriyor çok ince bir yapısı var ciltte ağırlık hissi uyandırmıyor sıcaklarda :)

teşekkürler şekerim güzel cavabın için alkisalkisalkis

X