• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız sabun veya duş jeli

Brownie0

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
35
1
16
Antalya
bende parfüm kullanmadan güzl bir kokumun olmasını istiyorum siz hangi sabun veya duş jelini kullanıyorsunuz

Durunun vişneli turta duş jelini kullanıyorum çok hoş kokuyor...

Avon kullanıorum ben böğürtlenli cok guzel tüm evi kokusu sarıyor banyodan cıkınca ama kalıcı mı bilmiyorum cunku burnum alışıyor olabilir kokuya :)

ben avon denedim önceleri senses mystique pembe olan ama bende pek kalıcı olmadı sendeki diğer türlerinden galiba

marks&spenser kullanıyorum hem duş jeli hemde vucut losyonunu kokusu kalıcı bana göre istersen serinin parfümü pudrası da var fiyatlarıda çok ucuk değil indirimli olduğunda stokluyorum

Sabununu kullanıyorum canım ama zaten alırsan farkedersin, üzerinde de yazıyor, aslında sabun değil.Gerçekten çok güzel temizliyor ve cildinin ph'ını düzenliyor.Ben de eskiden duj jeli kullanıyordum ancak içerğine koydukları şeyler ve parfüm nedeniyle cildim tahriş olmaya, kaşınmaya başladı.Biraz da hassas olunca :)) Tavsiye ederim :)

body shopun mandalinalı duş jelini kullanıyorum şuanda. çok hafif ve fresh. kalıcı olmuyor fazla ama aynı kokunun vücut losyonuyla destekleyince mükemmel oluyor:16: aynı markanın diğer serilerinde de harika kokular var. öneririm:12:

bende avonun duş jelini kullanıyorum ama bu tür şeylerin kalıcı olduğunu sanmıyorum dün duş almıştım şimdi kendimi kokladım böğürtlen falan kokmuyorum

Avonun duş jelleri hem fiyat olarak uygun hemde kokuları gerçekten güzel. Konu neden yanlış yere açılmış sanırım taşınır

guzel bi konu,tamda lazimdi bana
kizlar benim vucudum cok hassas,haci sakir saf sabun en dogali oldugu icin onu kullaniyorum.
ama bi koku olmasini istiyorum,sizce haci sakir dus jelleri nasil iyimi? kokusu kalicimi?

dus jellerinden yana degilim aslinda ben sabun kullaniyorum. dus jeli kullansam fark edermi

avon ama duş jeli değil köpüğünü kullanıyorum iki yıldır kokusu hem kalıcı hemde çok güzel sevgilim yanına parfüm sıkmadan gidiyorum bayılıyor kokuya :)

LUSH da çikolota portakal kokulu bir duş jeli var ben kullanırdım eskiden çok mükemmel kokuyor. LUSH daki duş ürünleri çok kalıcıdır genelde zaten :46:

Back
X