Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tüylermi almaktan bıktım! usandım! çıldırıcam artık! bazı yerlerimi sarartmaya karar verdm ama kullandığınız en tüy sarartıcı hangisi? :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
aynı sorun bende de var ama tüy sarartıcılar çözüm değillmaz: sararttıktan bi süre sonra diplerdeki renk çıkıyo ve bu kez daha kötü bir görüntü oluyo daha çok dikkat çekiyo.en kesin çözüm lazer bence:dance:
ben şuan bazı bölgelerim için karınca yağı kullanyorum o biraz seyrekleştirdi hem de geç çıkmasını sağladı ama biter mi tamamen onu bilememkaydirigubbakcemile3 delirmemek elde değil zaten şu tüyler yüzünden sırnaşık şeylaelaelaelaelae
20 gr. kakao yağı, 20 gr. badem yağı, 20 gr. kayısı yağı , 20 gr. gliserine; 10 gr. keten yağı, 10 gr. saf zeytin yağı, 10 gr. çörek otu yağı, 10 gr. kantaron yağını karıştırın.
Bunu sorunlu bölgelerinize sürün. Uygulamayı her gün tekrarlayın.hihoyyytben bunu bi siteden bulmuştum gerçekten çok faydalı bi süre sonra gidiyo çatlaklar düzenli de yapmamştım ama faydasını gördüm:sm_cool: