Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sadece demir hapı kullanıyorum. gelincik balık yağını doktor mu verdi. ne zaman başladın?
canım bana 1 ay önce verdi balık ürünlerini hiç yemediğim için verdi... haftada 3 gün kullanıyoruma.s.
adı ne balık yagının?Ben de yemiyorum yaa 10 gunde 1 kere anca sevmiyorum.Doktoruma yiyorum diyorum ama :) napiyim o da abartıyo haftada 2-3 gun ye diyo. Ben de hapını alayım bari kızlar one a day falan mı aldınız?
benim balık yağı marincap canım.. sıcaklarda balık hiç iyi gitmiyooo yiyorum desem yalan olur 10 günde bir bile yemiyorum...
Ben de alayım ondan gelincik.Evde balık pişirmek zaten olum 4 gun kokusu cıkmıyo zaten canım yok heryer yag oluyo sil temizle..Esime de her zaman dısarda yiyelim diyemiyorum benim yemek saatimde o evde olmuyo zaten.En iyisi seninki..
canım bana 1 ay önce verdi balık ürünlerini hiç yemediğim için verdi... haftada 3 gün kullanıyoruma.s.
sağol canımcım... biraz geç oldu ama şimdi başlasam belki biraz faydası olur...
Valla Kizlar Ben Birtek şuan Maltofer Kullaniyorum Kan Ilaci Tableti Kabizlik Yapmişti Bende Doktor Solüsyonunu Yazdi
Hiç Balik Yaği Vitamin Falan Almadim Niye Vermediki Acaba Yaa Kafama Takildi Ama şimdi Sorsam Gerek Yok Der Bizim Doktor
Zaten Bi Haftadirda Kan Ilacimi Içmiyorum Off Artik Hayirlisi