Kullandığınız en güzel Zara parfümleri?

Ben zara oriental kokusunu cok seviyorum digerlerine hic bakmadim bu parfumude bi bayandan duymustum baya kalici ve yayiliyordu etraga oda sagolsun ismini soyledi bende alip kullandim ve cook memnun kaldim cok guzel bi koku oriental.

Zara orchid victoria secret bomselle cok benziyor canm hafif çiçekli meyveli bir koku. Zara oriental güzel. Femme hos birde şimdi turuncu uxun siselerde cıkmış 3 çeşit biri deliceous blossom yaziyor diğerinin adini unuttm oda cok hos.

Ben zara oriental kokusunu cok seviyorum digerlerine hic bakmadim bu parfumude bi bayandan duymustum baya kalici ve yayiliyordu etraga oda sagolsun ismini soyledi bende alip kullandim ve cook memnun kaldim cok guzel bi koku oriental.
Bende hep bunu kullanırdım, birkaç yıldır almıyorum. Şu an fiyatı nedir bilginiz var mı ? :)

Bugun black amber kokusuna baktim hic denememistim aslinda kizima mont almak icin girmistik harika bi kokusu var hemen hepsinin kokusuna baktim sayilir.. orientalin kokusunada baktim bildigin la vie est belle kokuyor bilindik kokular hemen hepsi.. black amber cok baska ve cok harikaydi bayildimm

Zara femme. :) bu parfüm birazcık daha kalıcı olabilseydi sanırım baska parfüm aramazdım. Ama o kaadarr ucucu ki bana deli gibi kalıcı parfüm aratıyor şuan. Kalıcı ve aradığım kokuyu bulsam bile mutlaka elimde olacak dün yine az kaldı diye stokladım mesela . kopamıyorum şahsen ben.

Bir de zara da parfüm secmek cok zor oluyor . Sanırım en hızlı nota değiştiren parfüm zaranınkiler sen bir milyon parfümü denemiş koklamış ama aradıgını bulamamıs oluyorsun daha kapıdan cıkarken bılegınden gelen o müthiş kokunun peşine düşürüyor seni. şahsen ben en son alel acele magazadan cıktıktan gold muu black amberımı cok sevdım çözemedim.

zara nın hemen hemen bütün kokuları diğer parfümlerin muadili oluyor genelde. kalıcılık konusunda malesef başarısızlar.
ben en çk nude bouqet i beğenmiştim. miss dior un muadili olan.
fragrantica dan bakabilirsiniz hangi kokunun benzeri diye.bi parfüme 400 600 vermektense bunlar da idare eder

zara rose gold. bayıldım o kokuya bayıldımmm. anneme diye almıştım denemek için evde bi fiss kendime sıktım sapık gibi kendimi kokluyorum. hangi parfümun muadili olduğunj bulursam alıcam ve ayrıca zara olmasına rağmen çok kalıcı. orchid ve femme kullandım hiç sevmedim kokmuyor resmen

Zara red vanilla geçen gün denedim. Buda süper. Şekerli kış kokusu sevenler denesiiin.

Black Amber den mutlaka evde stoğum oluyor.Chanel Chance Eau Tendre ı andırdığı için apple juice da alacağım sanırım.Bir de adını hatırlamadığım yeni bir parfüm var diğerlerinden büyük pembe bir kutuda onu da alabilirim.

Zara red vanilla geçen gün denedim. Buda süper. Şekerli kış kokusu sevenler denesiiin.
Merhaba,
Size bir sorum olacak koku hafızanız iyi sanırım :)
Zara ya uğradım bugün Magic Vibes isimli bir parfüm kokladım ilk defa görüyorum çok yeni olmalı.Kokusuna bayıldım istediğim pudrayı tam anlamıyla veriyor yalnız koku geçmişten bana çok tanıdık geldi sanki 5th Avenue (E.Arden) gibiydi.Onu koklar da ne olduğunu hatırlarsanız cevabınız beni çok rahatlatacak :)

Zara red vanilla:) bayılıyorum. Bayık olmayan tatlı bir koku :) bu aralar favorim

Merhaba :) 5th avenue bana kokusu çiçeksi gelmişti pudramsı değildi sanki hatırladıgım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…