Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hep bunu kullanırdım, birkaç yıldır almıyorum. Şu an fiyatı nedir bilginiz var mı ? :)Ben zara oriental kokusunu cok seviyorum digerlerine hic bakmadim bu parfumude bi bayandan duymustum baya kalici ve yayiliyordu etraga oda sagolsun ismini soyledi bende alip kullandim ve cook memnun kaldim cok guzel bi koku oriental.
Valla suan 100 ml mi 60 tl birde 200 ml ni cikardilar orientalin oda 70 tl bence 200 ml almak daha mantikli cok bereketli olur :)Bende hep bunu kullanırdım, birkaç yıldır almıyorum. Şu an fiyatı nedir bilginiz var mı ? :)
Merhaba,Zara red vanilla geçen gün denedim. Buda süper. Şekerli kış kokusu sevenler denesiiin.
Merhaba :) 5th avenue bana kokusu çiçeksi gelmişti pudramsı değildi sanki hatırladıgım kadarıylaMerhaba,
Size bir sorum olacak koku hafızanız iyi sanırım :)
Zara ya uğradım bugün Magic Vibes isimli bir parfüm kokladım ilk defa görüyorum çok yeni olmalı.Kokusuna bayıldım istediğim pudrayı tam anlamıyla veriyor yalnız koku geçmişten bana çok tanıdık geldi sanki 5th Avenue (E.Arden) gibiydi.Onu koklar da ne olduğunu hatırlarsanız cevabınız beni çok rahatlatacak :)