Kullandığınız çayın markası nedir?

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.745
27.702
49
Sabahları kahvaltının olmazsa olmazı ve yemeklerin arkasına içilen tavşan kanı dedikleri cinsten mis gibi çay hemen hergün hepimizin evinde demleniyordur eminim.Bir türlü içime sinen bir çay markası bulamadım ben .Her defasında farklı kullanıyorum ama tam istediğim gibi olanını bulamadım.Rengi çok önemli şöyle kıpkırmızı olsun istiyorum.Çiğ bir tadı yada kokusu olmasın.Rengi güzel olsun diye biraz fazla koyduğumda bu kez acımsı bir tadı oluyor.Az miktardada koyduğumda bana o güzel rengi verecek bir çay lazım.Aldığım çayı tomurcuk ile karıştırarak kullanıyorum çünkü seviyoruz tomurcuk çayın aromasını.Peki sizler ne marka çay kullanıp çokca memnun kaldınız?Bugün yeniden çay alacağım ve sizlere sormak istedim .

çayın-faydaları.jpg

ofçay hazine güzel ama 10 kişilik çay çıkıyor. ne acayip bi pazarlama.

doğadan. ama memnun degilim. sanki kaynamış su iciyorum sadece

Bende çaykurun siyah olanını denedim,doğuş marka denedim ama istediğim bunlar değil .Bakalım belki iyi birşey önerirler ve sizinde işinize yarar...

Çaykur kullanıyorum ve yanında lipton poşet çay koyuyorum demliğe hep. iki çayı karıştırınca daha güzel tad veriyo.

lipton earl greyle lipton yellow labeli karistiriyorum ben. poset cay aliyoruz 2 yellow 1 earl greyle bi demlik cay gayet guzel oluyor.

Lipton-Earl Grey bergamotlu olması yüzünden tercihim :))

İş yerınde de kaçak çay içiyoruz :)

Sabahları kahvaltının olmazsa olmazı ve yemeklerin arkasına içilen tavşan kanı dedikleri cinsten mis gibi çay hemen hergün hepimizin evinde demleniyordur eminim.Bir türlü içime sinen bir çay markası bulamadım ben .Her defasında farklı kullanıyorum ama tam istediğim gibi olanını bulamadım.Rengi çok önemli şöyle kıpkırmızı olsun istiyorum.Çiğ bir tadı yada kokusu olmasın.Rengi güzel olsun diye biraz fazla koyduğumda bu kez acımsı bir tadı oluyor.Az miktardada koyduğumda bana o güzel rengi verecek bir çay lazım.Aldığım çayı tomurcuk ile karıştırarak kullanıyorum çünkü seviyoruz tomurcuk çayın aromasını.Peki sizler ne marka çay kullanıp çokca memnun kaldınız?Bugün yeniden çay alacağım ve sizlere sormak istedim .

42 No'lu Tirebolu çayı...
Muhteşemm...
Marketlerde genelde mavi kutulusu var ama yeşil dışı olan daha iyi..
İkisi de çok güzel..
Enfes bir çay oluyor..
Memleketim diye demiyorum gerçekten çok güzel..

Nasıl 10 kişilik çıkıyor anlamadım?En az demleme miktarımı bu ?

Arkadaşın bahsettiği çay, poşet çay. Reklamlarda Şevket çoruh çıkıyor hani, kare poşet yapmışlar. Geliyorum aşkitom diyor o kaba saba haliyle:KK53:

Çay olarak da bulabilirseniz çaykurun organik hemşin çayı güzeldir. Bulamazsanız yahut çay için o kadar bütçe ayıramam derseniz, 1 paket(kilo) tiryaki çaya, 2 küçük kutu tomurcuk(bergamot) ve 1 paket de kamelya veya doğadan karadeniz çayı katarsanız güzel oluyor.

Arkadaşın bahsettiği çay, poşet çay. Reklamlarda Şevket çoruh çıkıyor hani, kare poşet yapmışlar. Geliyorum aşkitom diyor o kaba saba haliyle:KK53:

Çay olarak da bulabilirseniz çaykurun organik hemşin çayı güzeldir. Bulamazsanız yahut çay için o kadar bütçe ayıramam derseniz, 1 paket(kilo) tiryaki çaya, 2 küçük kutu tomurcuk(bergamot) ve 1 paket de kamelya veya doğadan karadeniz çayı katarsanız güzel oluyor.

Hatırladım o reklamı :KK48::KK48:Bakalım verdiğiniz fikirleri sırasıyla deneyeceğim.Mutlaka işte bu diyeceğim o çayı bulacağım.Teşekkür ediyorum fikirlerinizi paylaştığınız için..:KK37::KK37::KK37:

Hatırladım o reklamı :KK48::KK48:Bakalım verdiğiniz fikirleri sırasıyla deneyeceğim.Mutlaka işte bu diyeceğim o çayı bulacağım.Teşekkür ediyorum fikirlerinizi paylaştığınız için..:KK37::KK37::KK37:

Dediğim organik hemşin çayı, çaykurun sitesinde satılıyormuş şimdi baktım. Genelde küçük marketlerde bulunmuyor. Biz birkaç kere carrefour ya da metro gross marketten almıştık sanırım. Bir iki kere de bime gelmişti aktüel ürün olarak. Görürseniz stoklayın:KK48:

Ofcay dosthaneyi kullanıyorum bazen tomurcukta kullanıyorm içine, tadini herkez begeniyor yani

Doğuş karadeniz çayı kullanıyoruz gayette memnunuz:KK53:

Lisacım demledin mi çayı :KK48:

Ben de Doğuş Siyah Filiz Çayı + tomurcuk çay kullanırım hep . Gayet berrak , tavşan kanı oluyor , gel bir gün içelim :KK66:

Caykur rize sari paket kullaniyorum 10 yildir ve daha oncesinde bekarkende annemlerde ayni vayi kullaniyorlardi ve hala kullaniyorlar bn onun ustune cay tanimam tavsiye ederim

Lisacım demledin mi çayı :KK48:

Ben de Doğuş Siyah Filiz Çayı + tomurcuk çay kullanırım hep . Gayet berrak , tavşan kanı oluyor , gel bir gün içelim :KK66:

Demledim demledim :KK48::KK48::KK48:
Bizim evde çay eksik olmaz sürekli ocakta sıcak çay oluyor..Bu nedenle rengiyle tadıyla keyifli bir çay olsun istiyorum..Herzaman beklerim aus cuğum..Zaten bir adım ötede değilmiyiz birbirimize..:KK19:Bütün önerileri sırası ile deneyeceğim.Şu an lipton siyah inci+ tomurcuk karışık bir çay demledim.Hiç fena değil..

Demledim demledim :KK48::KK48::KK48:
Bizim evde çay eksik olmaz sürekli ocakta sıcak çay oluyor..Bu nedenle rengiyle tadıyla keyifli bir çay olsun istiyorum..Herzaman beklerim aus cuğum..Zaten bir adım ötede değilmiyiz birbirimize..:KK19:Bütün önerileri sırası ile deneyeceğim.Şu an lipton siyah inci+ tomurcuk karışık bir çay demledim.Hiç fena değil..

Aynen canım . Kışı atlatınca bir program yapalım , Kocaeli şubesi olarak :KK48:

Afiyet olsun canım , denemeler sonunda en çok memnun kaldığını bana da yaz .