Cilt Bakımı Ürünleri Kullandığımız nemlendiriciler tüylenme yapar mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

cherry_jam

baktığım heryerdesin ANNE
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
706
2
arkadaşlar, kullandığımız nemlendiriciler tüylenme yapar mı??
ben nivea soft ve arkonun coton komplexini kullandım uzun bi süre.. sanki tüylendim gibi gelio ya :S
bi de yüzümü yıkar yıkamaz, hafif nemliyken sürüom kremi..
ya arkadaşlar benim cildim bi tuhaf.. nemlendiriciyi sürmezsem gerim gerim gerilio, ama yüzümü yıkadıktan bi iki saat sonra vıcık vıcık yağlanıo (nemlendiriciyi sürmediğim zamanlarda bile).. bi anlam veremedim benim cildimin tipi ne..
bi de acaba bu kullandığımız nemlendiriciler mi acaba leke yapıo yüzde.. çünkü ben önceden nemlendirici falan kullanmazdım yüzüme.. ne leke vardı, ne sivilce..
annem dio ki alıştırdın kendini kreme, şimdi de sürmezsen kuru hissediosun.. bırak şu nemlendiriciyi dio.. ama nemlendiriciyi bırakırsam cilt çabuk kırışmaz mı:S gerçi şimdi de kırışık :KK70::KK70:
ya arkadaşlar bu konuda fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.. tüylenme ve lekelenme yapmayan aşırı yağlılılık hissi uyandırmayan kullandığınız ve gerçekten memnun kaldığınız nemlendiricilerinizi (yüz için)önerirseniz çok sevinirimmm..
şimdiden çoook teşekkürler.. seni seviom kk:KK66:

canim,daha once niveanin tuylenme yaptigini cogu kisiden duydum.hatta googledan da bakarsan cikar.nivea bu konuda unlu biraz.o yuzden bence hemen birak niveayi.nemlendirici konusuna gelince de,cildin icin dogru nemlendiriciyi bulman lazim.cilt tipine uygun olmayan bir nemlendirici yarardan cok zarar verebilir.anladigim kadariyla kuru bir cilde sahipsin.once cilt tipini belirle,ve ona gore bir nemlendirici bul.ben eczanede satilan dermokozmetik markalarindan kullaniyorum.her butceye uygun markalar da var.oradaki uzmanlar da sana yardimci olacaktir.

Valla niveanin tuylenme yaptigi bilgisi benimle yasit herhalde! Ayrica dermatoloji hocamiz derste soylemisti. Bu kadar bariz biliniyor.

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.. peki ya arko tüylenme yapar mı?

arko el kremlerının yaptığını duymuştumda nemlendırıcısı nasıl bılmıyorum..

cire aseptine..hanı şu çocukluğumuzun sarı yayvan kavanozlu mıs kremı..
bızım akrabamız var..50 yaşında..bıldım bılelı o kremı surer yuzune..hıç şikayetçide değil..kokusu,yumuşaklığı ve kırışıksızlığına şahıdım..bılgıne canım..bır araştır o markayı..

canım anladığım kadarıyla cildin yağlı. kuruduğu zaman daha çok yağ üretiyor dengelemek için. ben sana lorealin pure zone u varya onun nemlendiricisini önericem. cildin kuruduğu zaman sebum üretimini dengeliyor, yinede bir dermatoloğa sorsan daha isabetli birşey önerir diye düşünüyorum :94:

ben nivea aqua sensatıon gündüz kremi,nivea aqua sensatıon göz kremi kullanıyorm
ayrıca vücut losyonumda nivea
ve tüylenme yapmadı bende

yine arkonun meyveli bakım serisinin vücut losyonu var çok memnunum yani.tüylenme felan yapmıyo

bu vücut losyonlarından memnun değilseniz neutrogena iyi bi marka.bende bu da var çünkü

sizin cilt tipiniz karma.köpük bi temizleyici,tonik kullanmanız gerekli
su bazlı bi nemlendirici kullanmanızda şart
clinque iyi bi marka

Canım bence sana uygun kremi bulmak için öncelikle cilt tipini belirlemen lazım. Ayrıca yüzünü neyle yıkadığın da çok önemli belki de o kurutuyor yüzünü bu kadar? Ama her cildin cilt tipine uygun nemlendirici kullanması şart. O yüzden sen bu arkoyu niveayı bırak öncelikle doğru bir temizleme ve nemlendirme ürünü tespit etmek için cildini tanı. Sanırım bunun için iyi bir uzmana başvurmalısın.

Canım bence sana uygun kremi bulmak için öncelikle cilt tipini belirlemen lazım. Ayrıca yüzünü neyle yıkadığın da çok önemli belki de o kurutuyor yüzünü bu kadar? Ama her cildin cilt tipine uygun nemlendirici kullanması şart. O yüzden sen bu arkoyu niveayı bırak öncelikle doğru bir temizleme ve nemlendirme ürünü tespit etmek için cildini tanı. Sanırım bunun için iyi bir uzmana başvurmalısın.

en doğrusu ve ılerıye dönuk sağlıklı çözümde bu olsa gerek..

ben doktora gıttım,zoretanın tedavımden sonra krem kullanayım dıye..o tedavıden sonra önune gelen kremı kullanamazdım..yurt dışından bı urun getırttı doktor..hıç test gelmedı aklıma..
bırkaç ay yoğunluktan kullanmamıştım..bırgun sürdüm..ikinci gun ; içindekı madde alerjı yaptı gözlerım, gözkapaklarım şiştı sanıyeler içinde..kapandı..korktum..çok kötu bışey ALLAH korusun..başka bı şekıldede reaksıyon gösterebılırdı vucudum..

bır dermatologtan yardım al..

en doğrusu ve ılerıye dönuk sağlıklı çözümde bu olsa gerek..

ben doktora gıttım,zoretanın tedavımden sonra krem kullanayım dıye..o tedavıden sonra önune gelen kremı kullanamazdım..yurt dışından bı urun getırttı doktor..hıç test gelmedı aklıma..
bırkaç ay yoğunluktan kullanmamıştım..bırgun sürdüm..ikinci gun ; içindekı madde alerjı yaptı gözlerım, gözkapaklarım şiştı sanıyeler içinde..kapandı..korktum..çok kötu bışey ALLAH korusun..başka bı şekıldede reaksıyon gösterebılırdı vucudum..

bır dermatologtan yardım al..

geçmiş olsun tatlım :KK50:

X