Lekeler, Çiller Kullandığım ürün sonrası cildimde oluşan sarı lekeler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

esmanur033

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
180
2
26
Kocaeli
Arkadaslar ben yüzüme garnier saf ve temiz yüz temizleme ürününü kullandım.bir gün sonra dudak yanında sağlı sollu sarımsılık oldu.hani su güldüğümüzde beliren çizgilerin oldugu yerler.normalde beyaz tenliyim orası sarımsı oldu ve geçmiyor.nasıl geçer acaba:25::18::18::18:

Az önce bende yazdım bu sıkıntı hakkında.Hangi marka kullandınız?bendede dediğiniz gibi leke oluştu aylardır var acaba dedim kullandığım dermokozmetik ürün mü yaptı?Daha önce nivea kullanıyordum hemde yıllarca 10 yıldan fazla sıkıntı olmadı bu tarz.Bunada şükür ilerlemesinde böyle kalsın almıycam artık dermo mermo niveaya dönüş:43:

Az önce bende yazdım bu sıkıntı hakkında.Hangi marka kullandınız?bendede dediğiniz gibi leke oluştu aylardır var acaba dedim kullandığım dermokozmetik ürün mü yaptı?Daha önce nivea kullanıyordum hemde yıllarca 10 yıldan fazla sıkıntı olmadı bu tarz.Bunada şükür ilerlemesinde böyle kalsın almıycam artık dermo mermo niveaya dönüş:43:

garnier kullandım böyle oldu.bende niveanın kremini falan kullanırım normalde hiç olmadı bişey bunda oldu :14:

Back
X