• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığım adet düzenleyici ve benim adet düzensizliğim lütfen yardımcı olun!!

ensereh06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
278
124
323
Ankara
Hanımlar ben. Mayıs'ta yasmin (doğum kontrol hapı ve adet düzenleyici) kullanmaya başlamıştım Temmuz'a kadar kullandım adet 21 ila 25. Gün olmaya başlamıştım(Haziran'da evlendim) Ağustos'ta bebek çalışmaları için yasmini bıraktım bugün 31. Gün hala adet olamadım hamilelikten şüpheleniyorum ama bugün idrar testi negatif çıktı(öte yandan birçok kadın kimisi adeti 17 gün geçince kanında çıkmış hamileliği kimisî 18 gün geçmiş ancak görünmüş kanında) belirtilerim şöyle iki haftadır göğüslerim 2 3 kat büyüdü uçlarında ağrı ve kaşıntı var uç renkleri koyulaştı iki haftaya yakındır adet sancılarım var son günlerde çok şiddetli.başım ağrıyo sürekli uyuyasın geliyo midem bulanıyo pek iştahım yok birde vücudundaki kan damarlarını sayıyorum o kadar belirginleşti lütfen yardımcı olun eğer hamile değilsem adetim bitince düzene girsin diye soğan suyuna başlıycm lütfen cevap yazın

canım ben doğum kontrol hapını kullanmayı bırakınca eski haline dönüyodu tekrar. bu arada inşallah hamilesindir

en iyisi kanda baktırman canım ozaman kesin sonuç alıyorsun bazen psikolojik geçte gelebiliyor eğer regl olursan soğan suyunu kesinlikle tavsiye ederim gerçekten işe yarıyor ben şahsen 2 kür yaptım ikinci bittiğinde hamile olduğumu öğrendim.umarım en kısa zamanda hamile olursun sana tek tavsiyem hamilemiyim değilmiyim diye çok psikolojini bozma :)

bende bugun sogan suyuna basladım adetım duensız 28 30 26 tarıhlerı hep degısıyo ama oluyorum stres engelllıyor sakın ol cok sey yapıosan kan tahlılı yaptır fazlada belırtılere takılma hersey prıkolojık olarak gerceklesıo belırtılerde bebek harıc

Back