- 21 Ekim 2019
- 282
- 141
- 53
- 29
- Konu Sahibi Gzdangy130
Kızlar curcumin 500 diye bi kür varmış zayıflama için kullanan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk defa duydum. Ama ben acı çehre içiyorum. Fena bişiiiKızlar curcumin 500 diye bi kür varmış zayıflama için kullanan var mı
Eczanelerde satılıyo yeni bi ürün dedi eczacı 1 ayda 12 kilo garantili. Acı çehre nedieİlk defa duydum. Ama ben acı çehre içiyorum. Fena bişiii
Acı çehre bitkisinin tohumu. Tohumu çiğneyip yutuyorum. Ve o gün ne yersem yiyim sabaha 0.. Kilom hiç değişmiyorEczanelerde satılıyo yeni bi ürün dedi eczacı 1 ayda 12 kilo garantili. Acı çehre nedie
Kullandınız mıBen aldım ama henüz kullanmaya başlamadım netice de onu kullanırken de diyet yapmak gerekiyor hazır olmayı bekliyorum olaki sonuç alırsam yazarım
Kullandımız mı sizEczanelerde satılıyo yeni bi ürün dedi eczacı 1 ayda 12 kilo garantili. Acı çehre nedie
Hiç bi işe yaramıyo dediler almadım bendeKullandımız mı siz
Anladım bende pek olumlu yorum bulamadımHiç bi işe yaramıyo dediler almadım bende
Bugün artık yeter dedim rejime başladım aklıma geldi ilk şaseyi karıştırıp yoğurda akşam yemeğinden önce yedim aksatmadan kullanabilirim umarım, ben inanmıyorum öyle ayda 12 kilo verdirseydi şişman kalmazdı ama diyeti destekleyebilir belki kısa sürede beklentimin üstünde kilo kaybı yaşarsam dönüş yaparım muhakkakKullandınız mı
Merhaba, ne durumdasınız? Etkisi oldumu ürünün?Bugün artık yeter dedim rejime başladım aklıma geldi ilk şaseyi karıştırıp yoğurda akşam yemeğinden önce yedim aksatmadan kullanabilirim umarım, ben inanmıyorum öyle ayda 12 kilo verdirseydi şişman kalmazdı ama diyeti destekleyebilir belki kısa sürede beklentimin üstünde kilo kaybı yaşarsam dönüş yaparım muhakkak
Vall ben bi kaç yorum gördüm ama zerdeçal zencefil tarçınlı karışım kullanan birisi yazmış curcumin bunlarda varmış en azından doğalAnladım bende pek olumlu yorum bulamadım