• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullanan varsa lütfen yazsın

roseden

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2007
57
0
286
41
Sakarya
arkadaşlar doktor bana fostimon diye bir iğne verdi kullanan varmı ve sonuç alan .. lütfen yazın...

Fostimon, insan kaynaklı, yani hipofizden salgılanan doğal folikül stimüle edici hormonu içeren farmasötik bir preparattır.

FSH, kadınlarda folikül gelişimini ya da erkeklerde sperm oluşumunu ve olgunlaşmasını stimüle etmek için seçili klinik çalışmalarda kullanılan bir hormondur

canım sen bebek mi istiyorsun dr a bu yuzden gittin galiba hım buyuk ihtimalle dr un sende yumurta gelişimini saglamak için bu igneyi vermiş ama senin sorun çok yetersiz hayatım biraz daha konuyu açar mısın lütfen yerimseniben

Fostimon, insan kaynaklı, yani hipofizden salgılanan doğal folikül stimüle edici hormonu içeren farmasötik bir preparattır.

FSH, kadınlarda folikül gelişimini ya da erkeklerde sperm oluşumunu ve olgunlaşmasını stimüle etmek için seçili klinik çalışmalarda kullanılan bir hormondur

canım sen bebek mi istiyorsun dr a bu yuzden gittin galiba hım buyuk ihtimalle dr un sende yumurta gelişimini saglamak için bu igneyi vermiş ama senin sorun çok yetersiz hayatım biraz daha konuyu açar mısın lütfen yerimseniben

benim 2 sene önce bi düşüğüm oldu ondan sonrada bidaha hamilelik olmadı doktorda deniyo ama hiç bi problemde yok en son bu iğneyi verdi bende merak ettim kullanan varmı diye...

Back