- 29 Mayıs 2020
- 48
- 29
- 3
- 31
- Konu Sahibi ankamaras11
-
Spiral ile gebe kaldığım içinspiral taktirmak veya prezervatif kullanmak varken neden hormonlarinizla oynuyorsunuz?
İğneler vücut alışana kadar adet düzensizliği yapıyor. Ben aylık olanlarından kullanıyordum, memnundum. İlk bir kaç ay ara kanamalar yaşadım ama sonra düzene girdi. Aylık iğneler daha mantıklı üç aylık iğnelere göre. Sizin kullandığınız düzeni daha fazla alt üst ediyor.3 aylık iğne kullanıyorum korunma iğnesi
İlk önce hiç adet olmadım
İkinci vurulmamda 1 ay önce adet oldum 3/4 gün normal şekilde
Tam bitti dedim 1 gün sonra gene oldum ama yoğun değil çok çok az bi ped kadarlık
Doktora gideceğim daha randevuma 1 hafta var kafama takıldı
Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Adetim hala bitmedi az az lekelenme tarzında devam ediyor 1 ay olacak endişe ettim biraz
Kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı
2 defa vurundum zaten olmadı başka yöntem deneyeceğim artkİğneler vücut alışana kadar adet düzensizliği yapıyor. Ben aylık olanlarından kullanıyordum, memnundum. İlk bir kaç ay ara kanamalar yaşadım ama sonra düzene girdi. Aylık iğneler daha mantıklı üç aylık iğnelere göre. Sizin kullandığınız düzeni daha fazla alt üst ediyor.
Evet çok haklısınız ama spiral ile gebe kalmıştım çift korunma yöntemleri deniyorumİğneler çok fazla hormon bozukluğu yapıyor bu da düzensizlik olarak yansıyor. Normal yani ama siz yine de bir doktora görünün. Başka bir yöntem tercih etmek daha mantıklı olabilir şu durumda.
Evet çok haklısınız ama spiral ile gebe kalmıştım çift korunma yöntemleri deniyorum
3 aylık iğne kullanıyorum korunma iğnesi
İlk önce hiç adet olmadım
İkinci vurulmamda 1 ay önce adet oldum 3/4 gün normal şekilde
Tam bitti dedim 1 gün sonra gene oldum ama yoğun değil çok çok az bi ped kadarlık
Doktora gideceğim daha randevuma 1 hafta var kafama takıldı
Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Adetim hala bitmedi az az lekelenme tarzında devam ediyor 1 ay olacak endişe ettim biraz
Kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı
Spiral mi kaymıştı? Düzenli kontrollerine gitmiş miydiniz?Spiral ile gebe kaldığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?