Z Zeliha nur Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2024 18 1 24 20 Ağustos 2024 Konu Sahibi Zeliha nur #1 Bende polikistik over var hamile kalmak istiyorum. Doktor drospera ve combinol yazdı daha önce kullanan var mı süreç nasıl ?
Bende polikistik over var hamile kalmak istiyorum. Doktor drospera ve combinol yazdı daha önce kullanan var mı süreç nasıl ?
Lady Guinevere “Size Nasıl Geliyorsa” Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 9.286 7.887 28 20 Ağustos 2024 Konu Sahibi Zeliha nur #2 Zeliha nur .!.: Bende polikistik over var hamile kalmak istiyorum. Doktor drospera ve combinol yazdı daha önce kullanan var mı süreç nasıl ? Genişletmek için tıkla... brnde de pcos var ama bana sadece pikassos verdi
Zeliha nur .!.: Bende polikistik over var hamile kalmak istiyorum. Doktor drospera ve combinol yazdı daha önce kullanan var mı süreç nasıl ? Genişletmek için tıkla... brnde de pcos var ama bana sadece pikassos verdi
Z Zeliha nur Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2024 18 1 24 20 Ağustos 2024 Konu Sahibi Zeliha nur #3 Lady Guinevere .!.: brnde de pcos var ama bana sadece pikassos verdi Genişletmek için tıkla... Birisi yumurtlama yardımcısı çocuk istediğim için canım. Diğeri doğum kontrol hapı gibi bir şey
Lady Guinevere .!.: brnde de pcos var ama bana sadece pikassos verdi Genişletmek için tıkla... Birisi yumurtlama yardımcısı çocuk istediğim için canım. Diğeri doğum kontrol hapı gibi bir şey
Lady Guinevere “Size Nasıl Geliyorsa” Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 9.286 7.887 28 20 Ağustos 2024 Konu Sahibi Zeliha nur #4 Zeliha nur .!.: Birisi yumurtlama yardımcısı çocuk istediğim için canım. Diğeri doğum kontrol hapı gibi bir şey Genişletmek için tıkla... bana sadece yumurtlamayı desteklemesi için pikassos verdi dediğim gibi. 3 ay da duphaston vermisti rahmi gebeliğe hazırlasın diye.
Zeliha nur .!.: Birisi yumurtlama yardımcısı çocuk istediğim için canım. Diğeri doğum kontrol hapı gibi bir şey Genişletmek için tıkla... bana sadece yumurtlamayı desteklemesi için pikassos verdi dediğim gibi. 3 ay da duphaston vermisti rahmi gebeliğe hazırlasın diye.