Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkKullanan var mi aranızda yardım edermisiniz ?
Öncelikle stres sıkıntı yapma kendine hayırlı olsun tedavin canım ben kullandım komşum yaptı anneme gittiğim zamanda annem yaptı sağlık ocağına gitmedim her gün her gün bende öyle bı yan etki hissetmedim bunu kullan 6 gün sonra falan başka bı iğne daha vericektir bide iğneleri saatine uymaya çalış canım
Ayy inşallah canım ya çok teşekkür ederim bende bugün başladım 4 gün kullanicam sonra tekrardan aynisini vericekler inşallah bu sefer olur ya tek istediğim bu
Benim sadece kasık ağrılarım vardı 3 tane kullandım yumurtalarım 18 mm oluncada çatlatma iğnesi kullandım çok şükür şimdi 13 haftalık hamileyim Allah inşallah sizede nasip etsin
Hamilelerin duasi kabul olur derler bizim içinde dua edermisin allah benimde yüzümüzu güldürür olmayan herkese nasip etsin gerçekten çok zor hele birde bu kadar ilaç iğne vurduktan sonra pes etme niyettim hıc olmadi olmuyorsada bu sefer Allaha birakicam insan ruhen bile psikojosi bozuluyor ya olucak yada olmucak hevesleniyosun tam sonra olmuyor demekki nasip değil ALLAH BUYUKTUR O NE DERSE O OLUR