Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kulaktan ates ölcer kullanan varmı memnunmusunuz?bende almayı düşünüyorumda sorayım dedim
bende yeni aldım henuz arkasdas tavsıyesı uzerıne makattan ölçer cihazlar daha ucuz amam kulaktan ölçerlerı hastanelerde dr lar kullandıklarına göre bende evde kullanabılır dıye duğunup aldım. başka da bı alet almadım. eger kulaktan ölçerden memnun kalmazsam makattan vs ölçen aletlerı alırım. fıyatları kaulaktan ölçere göre daha ucuz zaten.
arkadaşım memnun kalırsın tabiki kullanışlı pratik iki saniyede çocuğunu rahatsız etmeden ölçebiliyorsun ama bebeğinin ateşi kulaktan ölçtüğünde 37.5 gösterdiğinde mutlaka makattan da ölçmekte fayda var. ben kendim denedim kulaktan 37.6 idi makattan 38.2 iyi. 38 derecenin üstüne fitil kullanıyoruz kulaktan ölçtüğüme güvenip fitil yapmasam belki farkına varmadan ateş dahada yükselebilirdi. Demek istediğim buydu.
birisi150 ytl birisi 4 ytl arada çok fark var.
benim param çok onuda alırım bunuda alırım diyenler benim gibi alsınlar ama eksikliği hissedilebilecek bir alet değil. 4 ytl lik olanın sonucu daha güvenilir. Ben aldım pişmanım demiyorum günlük ateşini onunla ölçerim ama ateşlendiğinde kontrol amaçlı öbürünüde kullanırım.
Ayrıca kulaktanölçer alanlar mutlaka ekranı ışıklı olanları tercih ederseniz geceleri ışığı açmadan kullanırsınız daha işinize yarar.[/QU
Makattan ölçeri kullanan arkadaşlarım benı kulaktan ölçere yönderdıkelerı için aldım. dedıgım gıbı henuz dogum yapmadıgım için kullanmadım ama aynı ürün makattan ölçen arkdaşalarda benımle beraber aldılar memnunlar. ustelık 150 cıvarı bı fiyat degıldı aldıgımız.
haklısın eksikliği cok hıssedılecek bır alet degıl. Allah ihtiyac duyurmasın:Saruboceq:
Ateş tehlıke oldugu ve kardeşimi ateşli hastalıkalrdan kaybettıgım için cok korkuyorum. onun için ateşli ilgili herşeyi temın etmeye çalışıyorum.:1no2:
koltukaltndan olandan var bende ama cok uzun sürede ölcüyor oglum kolunu kıpırdatıyor aglıyor zor oluyor 2.ay asımızdan sonra biraz ates oldu zor ölctüm kolunu oynattıgından arka arkaya ölctükce farklı degerler cıktı normalde atesı yokken 36.5 civarı cıkıyor atesı avrkende 37.6 dı yarım ölcek surup içirdim düştü ates makattan olan nasıl kullanılıyor nedkar sürede ölcüyor cocgun canı yanmıyomu
kızlar kulaktan ates ölcer kullanan varmı memnunmusunuz?bende almayı düşünüyorumda sorayım dedim
Makattan ölçeri kullanan arkadaşlarım benı kulaktan ölçere yönderdıkelerı için aldım. dedıgım gıbı henuz dogum yapmadıgım için kullanmadım ama aynı ürün makattan ölçen arkdaşalarda benımle beraber aldılar memnunlar. ustelık 150 cıvarı bı fiyat degıldı aldıgımız.
haklısın eksikliği cok hıssedılecek bır alet degıl. Allah ihtiyac duyurmasın:Saruboceq:
Ateş tehlıke oldugu ve kardeşimi ateşli hastalıkalrdan kaybettıgım için cok korkuyorum. onun için ateşli ilgili herşeyi temın etmeye çalışıyorum.:1no2: