- 23 Ocak 2020
- 1.239
- 1.291
- 133
- Konu Sahibi Canangul133
-
çok teşekkür ederimAllahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.
Benim kizimda var şuan iki kulaginda 3 aydir tedavi göruyor doktorumuz hemen kulak tüpü takmak istemiyor bu ay gittigimda sag kulago iyleşmeye dogru gittigini gördü .sordum niye oluyor kulak kendide birikim yapmiş şuan işitmesi az kulak zarin altinda su birikimiHerkese merhaba,
2,5 yaşındaki oğlumun doğduğundan beri kulaklarında sorun var. Bir çok kez doktora götürdüm fakat bir süre çocuğum iyi olsada sorun tekrarlıyor, kulakta sıvı birikmesi...
En son Kbb prof. götürdüm. Oda aysını söyledi kulağında sıvı görünüyor dedi, iğne verdi, sabah akşam iğnelerden sonra çocuğum biraz iyi olmuştu. fakat şu anda yine başladı.
Dün yine uzman doktora götürdüm. Antibiyotik şurup verdi.
Bu hastalığı yaşayan annelerden görüş ve önerini bekliyorum. Artık çocuğumda bende yorulduk, bu hastalıktan.
oğlumda da öyle, azalıyor, tam bitmeden tekrarlıyor. Bazen çok ağlıyor, dayanamıyor ağrısınaBenim kizimda var şuan iki kulaginda 3 aydir tedavi göruyor doktorumuz hemen kulak tüpü takmak istemiyor bu ay gittigimda sag kulago iyleşmeye dogru gittigini gördü .sordum niye oluyor kulak kendide birikim yapmiş şuan işitmesi az kulak zarin altinda su birikimio
Canım çocuğun geniz eti varmı kontrol ettirdim.eyer geniz eti varsa kulakta su toplanırHerkese merhaba,
2,5 yaşındaki oğlumun doğduğundan beri kulaklarında sorun var. Bir çok kez doktora götürdüm fakat bir süre çocuğum iyi olsada sorun tekrarlıyor, kulakta sıvı birikmesi...
En son Kbb prof. götürdüm. Oda aysını söyledi kulağında sıvı görünüyor dedi, iğne verdi, sabah akşam iğnelerden sonra çocuğum biraz iyi olmuştu. fakat şu anda yine başladı.
Dün yine uzman doktora götürdüm. Antibiyotik şurup verdi.
Bu hastalığı yaşayan annelerden görüş ve önerini bekliyorum. Artık çocuğumda bende yorulduk, bu hastalıktan.
sürekli kbb götürüyorum, en son prof gördü, olsaydı belli olurmuydu.Canım çocuğun geniz eti varmı kontrol ettirdim.eyer geniz eti varsa kulakta su toplanır
Ay yavrum bilirim benim kizim gecen yazdan belli cekiyor agriyi hep agri kesiciyle ayaktayizoğlumda da öyle, azalıyor, tam bitmeden tekrarlıyor. Bazen çok ağlıyor, dayanamıyor ağrısına
çok tşk ederim. Önerilerinizi uygulayacağımSürekli tekrar ediyorsa bir şeye alerjisi vardır. Çocuk alerjiye de bir gösterin derim. Agri baslar baslamaz birer damla udi hindi yağı damlatirsaniz agrisini keser inşallah. Gerçi sizinki artık kroniklesmis ama denemekten zarar gelmez.
Burnuna küçük bir hortum koyuyor ozaman belli oluyor.sürekli kbb götürüyorum, en son prof gördü, olsaydı belli olurmuydu.
evet siz yazdıktan sonra int. baktım, ona hiç bakılmadı.Burnuna küçük bir hortum koyuyor ozaman belli oluyor.
Bakılması lazım.geceleri horluyormu.evet siz yazdıktan sonra int. baktım, ona hiç bakılmadı.
Horlama Yok çok şükürBakılması lazım.geceleri horluyormu.
Hasta olduğu zaman horlamasına dikkat etHorlama Yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?