- 12 Temmuz 2024
- 14
- 5
- 24
- Konu Sahibi Buried dreams
Merhaba ben yeni üyeyim. Bir süredir takip ediyordum burayı. Başına hiç böyle bir şey gelen var mı acaba kulaklıkla çok fazla müzik dinlemem sonucu önce kulaklarım ağrıdı kbbye gittim bir şey yok dendi üstüne soğuk algınlığı atlattım o zonklama gibi olan ağrı daha çok arttı ve özellikle sağ kulağım da dolgunluk tıkanıklık ve cızırtı gibi bir his oluştu doktora gittim tabi üstünden 15-20 gün geçmişti hastalığın doktor muayene etti hatta işitme testi de yaptırdı hafif çınlama var deyince yine bir şey yok çıkmadı ve psikolojik yaptığımı söyledi ve fazla da ciddiye almadı hatta azarlar gibi söyledi. Hastaneye çok fazla giden biri değilim bu yüzden derdimi de anlatamadım pek. Şu an ise sağ kulağım da tabak çanak gibi ani seslerde cızırtı oluyor. İnternetten de araştırdım östaki tüpüyle alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü kulağıma dokununca da yay gibi gerilir ya hani öyle ses çıkıyor. Hatta yutkununca da östaki tüpünün açılıp kapanma sesini duyuyorum. Sizce düzelir mi çok kafaya taktım ve strest yaptım. Normalde de evhamlı biriyim hasta olunca sürekli Google dan araştırırım ama psikolojik öyle cızırtı olacağını ben sanmıyorum.