kulaklarıma bi çaree :)

xxmgifq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
44
0
kızlar şu kulaklar takıntım oldu senelerdir saçımı falan toplayamıyorum kimseye de diyemiyorum. ameliyat olmak isterim ama aileme bile diyemiyorum rahatsız oluyorum diye.saçını toplayan kızları görünce aşırı özeniyorum.özgüven sorunu oluştu resmen. 13 yaşındakı resimlerime falan baktım bugün çok daha kepçeymiş o zamanlar acaba zamanla böyle küçülüyo mu geriye doğru gitmiş biraz 21 yaşındayım bu arada. ne yapmam lazım sizce

canım bende aynı dertten müzdaribim , bi taraf sıkıntılı ben saçımı topladığımda bombeli bol bırakıyorum göze okadar batmıyor ama yine de cok rahatsızım böle gergin sekılde at kuyrugu yapamıyorum malesef.. medikal yapıstırıcı duydum ama bi türlü nerde satıldını bulamadım ama bildiğim kadarıyla kulak ilk doğdugumuz zamanlarda gelişim tamamlayana kadar anca düzeltilebiliyormus takılan bantlar falan şekil alırken etkiliymiş ama ben de 23 yaşındayım bizim yaşlarımız için tek care amelyat amelyat olmakta istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…