Kulaklardaki aşırı basıncın çaresi?

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
54
Arkadaşlar eşimin bir sorunu var.Soğuk algınlığında burun tıkanıyor,kulaklarda aşırı basınç oluşuyor,bu da eşimi çok ama çok zor durumda bırakıyor,hemen nefes almak için dışarı çıkıyor uzun süre buna mahruz kalıyor.İnternetten araştırdım östaki borusu tıkanıp orta kulakta sıvı birikimi sonucu bu yaşanıyormuş.Bu sıvının operasyonla boşaltılması lazımmış.Bu sorunu yaşayıpta operasyon geçiren varsa beni bilgilendirebilirmi?:a015:

arkadşım bnmde kulağımda zonklama oluyodu baş dönmesi fln direk doktora gittim iç kulakta fazla basınç oluyomuş bundan dolayıymış ve işitme kaybı olabilirmiş işitme testi yaptırıcam doktora gitsin eşinde.allah şifa versin cnm

Merhaba! ben 1995-2005 sene icerisinde kulaklarim tikaniyor ve nefes alamiyordum tam 10 sene cok zorlandim . bu durum ucak yolculugunda ozellikle ucak inisinde hemen hemen kendimden geciyordum dayanilmas agri sanki kafam patlayacak gibi agri oluyordu bu 2000 km asagi inisinde 5-10dk bu durum devam ediyordu hatta simdiye kadar devam ediyor.

Birkac dr gittim birsure tahliller yapildi 2-si amelyatsiz olmas dedi baskalari birsey olmas amelyatlik durum degil dediler. Amelyat yaptirmadim..

Iyi duyuyorum ama ucuttugumde agri oluyor sapkasiz gezmemeye calisiyorum.

Suan nefes alabiliyorum...

Size de tavsiyem mutlaka 2-3 dr gidin o zaman daha iyi karar verebilirsiniz.Gecmis olsun..Belki benimki gibi kendiliginden gecer. Bu amelyatlari cok guzel Moskovada yapiyorlar baska ulkelerle karsilastirinca ucuz demisleri aslinda Moskova cok pahali sehirler arasinda arastirmak gerekir.

X