merhaba öncelikle geçmiş olsun bundan yaklaşık 2 ay önce benim 20 yaşındaki yiğenim ani duyu kaybı yaşadı yani bir anda kulakları hiçbir şekilde duymadı acilen ameliyata alındı kulaklarından birinin zarı patlamış, diğer kulağıda iltihap nedeniyle duymamış iltihaplı kulağının temizlenmesi için o kulağının zarıda yırtıldı iltihap temizlendi ve tüp takıldı şuanda çok şükür ki duyuyor 6 ay sonra da kulağındaki tüp alınacak ve zarı dikilecek velhasılıkelam ameliyat zor değil 4-5 gün sonrada taburcu oldu eve geçti şuan kontrollere gidip geliyor, korkmayın ve geciktirmeden ameliyatınızı olun bence tekrar geçmiş olsun, Allah şifa versin.herkese merhaba. kimi arkadaşlar icin dert olmayabilir ama benim cok dert
küçükken kulaklarimda sorun vardı ne kadar ilac içtiysem iltihabi durduramadik ve iltihap zarları çürütmüş. ama suan hic alıntı vs yok bu olay küçükken olmuş ben hatırlamıyorum. suan durum şu iki kulagimin zari da yok yani patlakduymakta cok zorluk çekiyorum cok biri birşey söylüyor tam duyamiyorum yanlis anlıyorum farkli cevap verince cok mahcup oluyorum. ozellikle bu aralar duymam cok zorlaştı uzakta ki sesi duyamıyorum biri seslense duyamiyorum. habire tekrarlatiriyorum. buda ister istemez insanda buruk algi oluşturuyo. cok hastanelere gittim ilac tedavi olurum falan diye. 6 hastaneye gittim 3 devlet 3 ozel. ama bana tek dedikleri sey ameliyat olman gerek. cok zor olur mu yada söyle soraym artik eskisi gibi duyabilir miyim. cok zor durumdayim inanin. lutfen ameliyat olan var mi yada bir fikri olan. 2 bucuk yaşında kizim var bu arada. agir gecer mi cunku kizim bana çok bagli
cok zor olur mu yada söyle soraym artik eskisi gibi duyabilir miyim.
4 5 gun biraz uzun süreymişmerhaba öncelikle geçmiş olsun bundan yaklaşık 2 ay önce benim 20 yaşındaki yiğenim ani duyu kaybı yaşadı yani bir anda kulakları hiçbir şekilde duymadı acilen ameliyata alındı kulaklarından birinin zarı patlamış, diğer kulağıda iltihap nedeniyle duymamış iltihaplı kulağının temizlenmesi için o kulağının zarıda yırtıldı iltihap temizlendi ve tüp takıldı şuanda çok şükür ki duyuyor 6 ay sonra da kulağındaki tüp alınacak ve zarı dikilecek velhasılıkelam ameliyat zor değil 4-5 gün sonrada taburcu oldu eve geçti şuan kontrollere gidip geliyor, korkmayın ve geciktirmeden ameliyatınızı olun bence tekrar geçmiş olsun, Allah şifa versin.
sordum ama tam tatmin olamadm sizlere de sormak istedimbunu doktora sormadınız mı? en net cevabı o verir.
bence çok geç olmadan olun ameliyatınızı sonra daha büyük sorunlara yol açabilir 4-5 gün bir şekilde bebeğiniz idare edilir sanırım en büyük düşünceniz bebeğiniz ama sağlığınızda önemli zaten henüz küçük ilk gün ve gece sorun yaratabilir sadece ama sonradan oda alışır merak etmeyin.4 5 gun biraz uzun süreymişbenim kulak zarlarim cok küçüklükten beri yok aslinda yeni olan birsey degil. ama ameliyat gerektiğini ben bilmiyordum. annem babam çok ilgilendiler ilac kullandm ama gecmedi. duymama sıkıntım yok yuksek git gide kaybediyorum
4 5 gun biraz uzun süreymişbenim kulak zarlarim cok küçüklükten beri yok aslinda yeni olan birsey degil. ama ameliyat gerektiğini ben bilmiyordum. annem babam çok ilgilendiler ilac kullandm ama gecmedi. duymama sıkıntım yok yuksek git gide kaybediyorum
evet resmen gülünc oluyorumBenim annem de oldu öncelikle doktorunu iyi araştırmalısın en önemlisi bu bence. Ameliyat olunca bir gün kalıyorsun sonrası taburcu. Annem bir haftada normal yaşantısına döndü. Ağrılar oluyor elbette ama ağrı kesicilerle geçiriyorsun. Duymasında artış oldu onu merak etmişsin. Ameliyatın başarılı geçmesi bir yana sonrası da önemli ağır kaldırmak, sigara, soğuk, sıcak yemek yasak. Kabız olmak yasak. 6 aylık bir süreci var o süreçte kulak zarı tutmayıp açılabilir de. Dediğim gibi dikkatli olmalısın. Yatış pozisyonu bile etkiliyor. Benim de kulak zarımda incelme var ilerlerse kulak zarı ameliyatı olcam. Ama korkmuyorum herşey sağlığımız için sonuçta. İnan bana söylenilenleri yanlış anlamak çok daha kötü. Arkandan kimi acıyor kimi gülüyor.
ÇOK geçmiş olsunKardeşimin kulağına tüp takılmıştı,mercek gibi bişey.
Aynı şeymi bilmiyorum ama zor bir ameliyat olmadı.onunda duyma problemi vardı.
4 5 gün uzun derken yani 4 5 gun hastanede mi kalicam onu anlamadmbunların cevabını doktora sorsanız? 4-5 güne uzun demişsiniz de 4-5 günün neresi uzun Allah aşkına duyma duyunuz gitmiş onun geri gelmesinden bahsediliyor.bir gecede aniden kulak zarı mı yapılsın istiyorsunuz?çevremde bu ameliyatı olan var gayet kısa basit bir operasyon.ilaçla geçecek bir durum değil ilaçla kulak zarı oluşmaz doğal olarak.ameliyatsız geçecek bir durum değil niye şaşırdınız?
Benim annem de oldu öncelikle doktorunu iyi araştırmalısın en önemlisi bu bence. Ameliyat olunca bir gün kalıyorsun sonrası taburcu. Annem bir haftada normal yaşantısına döndü. Ağrılar oluyor elbette ama ağrı kesicilerle geçiriyorsun. Duymasında artış oldu onu merak etmişsin. Ameliyatın başarılı geçmesi bir yana sonrası da önemli ağır kaldırmak, sigara, soğuk, sıcak yemek yasak. Kabız olmak yasak. 6 aylık bir süreci var o süreçte kulak zarı tutmayıp açılabilir de. Dediğim gibi dikkatli olmalısın. Yatış pozisyonu bile etkiliyor. Benim de kulak zarımda incelme var ilerlerse kulak zarı ameliyatı olcam. Ama korkmuyorum herşey sağlığımız için sonuçta. İnan bana söylenilenleri yanlış anlamak çok daha kötü. Arkandan kimi acıyor kimi gülüyor.
Merhaba ben de yeni ameliyat oldum 2 gündür kalbim kulağımda atıyor sanki özellikle sol kulağımda Dr sesler normal dedi ama bu da normalmi acaba bilemedim, hala sargılı kulaklarım 1 hafta kapalı kalacak anneniz de çatır çutur seslerden hariç kalbinin sesini kulağında fazla hissetme oldu mu acabaBenim annem de oldu öncelikle doktorunu iyi araştırmalısın en önemlisi bu bence. Ameliyat olunca bir gün kalıyorsun sonrası taburcu. Annem bir haftada normal yaşantısına döndü. Ağrılar oluyor elbette ama ağrı kesicilerle geçiriyorsun. Duymasında artış oldu onu merak etmişsin. Ameliyatın başarılı geçmesi bir yana sonrası da önemli ağır kaldırmak, sigara, soğuk, sıcak yemek yasak. Kabız olmak yasak. 6 aylık bir süreci var o süreçte kulak zarı tutmayıp açılabilir de. Dediğim gibi dikkatli olmalısın. Yatış pozisyonu bile etkiliyor. Benim de kulak zarımda incelme var ilerlerse kulak zarı ameliyatı olcam. Ama korkmuyorum herşey sağlığımız için sonuçta. İnan bana söylenilenleri yanlış anlamak çok daha kötü. Arkandan kimi acıyor kimi gülüyor.
Anneme sordum öyle şeyler olmamış sadece ağrı olmuş. Ama siz bir de burundan olmuşsunuz belki onun etkisi olmuştur. Çok geçmiş olsun.Merhaba ben de yeni ameliyat oldum 2 gündür kalbim kulağımda atıyor sanki özellikle sol kulağımda Dr sesler normal dedi ama bu da normalmi acaba bilemedim, hala sargılı kulaklarım 1 hafta kapalı kalacak anneniz de çatır çutur seslerden hariç kalbinin sesini kulağında fazla hissetme oldu mu acaba
Teşekkür ederim, size de geçmiş olsunAnneme sordum öyle şeyler olmamış sadece ağrı olmuş. Ama siz bir de burundan olmuşsunuz belki onun etkisi olmuştur. Çok geçmiş olsun.
Merhaba, 4 gün önce 2 kulak zarımdan ve burnumdan kemik eğriliğinden dolayı ameliyat oldum. 4 senedir erteliyordum, daha doğrusu ameliyat olmayı düşünmüyordum, bu 4 sene bana kemikler de erime ve işitme kaybının artması olarak geri döndü ameliyat kadar ameliyat sonrası da çok önemli çok dikkat etmek gerekli zarın tutması için bence ertelemeyin ameliyatınızı olun.[/QUOT randevu aldim insallah gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?