- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.355
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
yok zaten sudan korumam gerekiyormuş duşta pamukla kapat dedi:)temzleme gereği duymadı doktor ya.ilaçta veremeyiz.önmli bişey yok deyincede rahatladm çıktm odadan.geçti geçecek diye beklerken hala aynı .gece gündüz gürültülü ortamdaymışım gibi hissediyorumNe yapılır bilmiyorum ama ne yapılmaması gerektiğini biliyorum. Kulağınıza bol su ile yıkamaya çalışıp kendiniz tıkanıklığı gidermeye çalışmayın. Annem bunu yapmış ve kulak zarı yırtılmış.
Hamilelikte kulak temizleme işlemi yapmıyorlar mı ?
yok zaten sudan korumam gerekiyormuş duşta pamukla kapat dedi:)temzleme gereği duymadı doktor ya.ilaçta veremeyiz.önmli bişey yok deyincede rahatladm çıktm odadan.geçti geçecek diye beklerken hala aynı .gece gündüz gürültülü ortamdaymışım gibi hissediyorum
amin teşekkür ederim.inşallah kendiğinden geçerBir kaç gün bekleyin bakalım. Olmadı başka bir doktora yeniden danışırsınız. Allah hayırlı ve sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah :)
Gliserinli damla önermişler canım da, ben kullandığımda canım inanılmaz yanmıştı, zar delindi sandım, doktor gerek görmediyse damla kullanma, benimkini doktor vermiş olmasına rağmen ödüm kopmuştu. Normalde yüzlerine bile kullandıkları zararsız damla, az kalsın ben zardan ediyorduçoklu alıntı yapamadım .çok teşekkür ederim arkadaşlar hepsini deneyeceğim.inşallah geçer.gerçektn rahtsz ediyor artık.
teşekkür ederim evet gliserini kullandıktan sonra iyice tıkanıyormuş kulak ve temizlenmesi gerekirmiş sonrada.ama doktor önermediği için kullanamıcam onu.hatta eşimdede olmuştu temizleyelm ama 1hafta gliserin kullan demişti ve o da ağrıdan mahvolmuştu .sakız çene hareketi sıcak tutma işe yaramıyor artık .yapacak bişeym kalmadı başka sankiGliserinli damla önermişler canım da, ben kullandığımda canım inanılmaz yanmıştı, zar delindi sandım, doktor gerek görmediyse damla kullanma, benimkini doktor vermiş olmasına rağmen ödüm kopmuştu. Normalde yüzlerine bile kullandıkları zararsız damla, az kalsın ben zardan ediyordu
Kir varsa gliserin öneriyor doktor, temizleme öncesi, yumuşatmak için, senin ki kirden değil demek ki, kulak o kadar zor ki, Allah yardımcın olsun, kısa zamanda atlatırsın inşallah.teşekkür ederim evet gliserini kullandıktan sonra iyice tıkanıyormuş kulak ve temizlenmesi gerekirmiş sonrada.ama doktor önermediği için kullanamıcam onu.hatta eşimdede olmuştu temizleyelm ama 1hafta gliserin kullan demişti ve o da ağrıdan mahvolmuştu .sakız çene hareketi sıcak tutma işe yaramıyor artık .yapacak bişeym kalmadı başka sanki
inşallah çok teşekkür ederim..demekki.önemli bişey yok geçer dikkat et falan dedi bakalım..Kir varsa gliserin öneriyor doktor, temizleme öncesi, yumuşatmak için, senin ki kirden değil demek ki, kulak o kadar zor ki, Allah yardımcın olsun, kısa zamanda atlatırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?