Kulak temizleme işlemi konusunda yardım lütfen

gulsah05

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
114
1
arkadaşlar son zamanlarda kulaklarımın içinde kaşıntı, çınlama, uğultu, az duyma gibi problemler yaşıyorum. uzun zamandır hafif kaşıntı oluyordu ama son zamanlarda dahada çoğaldı.. araştırdım kirlenmiş ihtimali yüksek deniyor. temizleme işleminden sonra düzeliyormuş tabiki başka sorunlar yoksa. acaba istanbulda bu konu hakkında güzevdiğiniz önerebileceginiz doktor, hastane varmı teşekkür ederimm

Arkadaşım doktora gitmene hiç gerek yok, aynı şikayetlerden ben de 4-5 yl öncesinde gitmiştim temizletmek niyetiyle, doktor bana gliserin vermişti.sabah öğle akşam kulağıma damlatmıştım ancak ne kadar damlattığımı unuttum şimdi.3-4 damla falandı galiba.bi eczaneye git, onlar da sana yardımcı olurlar.

benim eşimede dr gliserin verdi temizletmek istemedi korkuyordu dr da gliserin kullanmasını söyledi kulağa bir kaç damla damlatıyorsan içinde ne varsa akıyor çok kısa zamanda da düzeliyor eşimde onu kullandıktan sonra tekrar aynı problemler olmadı yıllardır

ama yinede dr a görünmenizde fayda var sonuçta sağlık bu ihmale gelmez belki başka bir problem vardır geçmiş olsun

kulağında kir ve tıkanıklık varsa oksijenli suyu damlat 2,3 dk dur tıkanıklık açılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…