• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulak kıkırdağında yağ bezesi

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Olay budur yani.
Kıvrımlarında özellikle, son 1yıldır yağ bezeleri çıkıyor zaman zaman.
Böyle birşey yaşayan var mı hiç ?
Üstelik ağrılı.
Hastaneye git demeyin önce yasayaarsan bilgi alman gerek

Yağ bezesi olduğuna eminmisiniz. Boyunda lenf bezleri vardır ve hastayken yada hasta olmaya yakın kulak arkasindaki bezler şişer bazen

Son düzenleme:
Yağ bezesi olduğuna eminmisiniz. Boyunda lenf bezleri vardır ve hastayken yada hasta olmaya yakın kulak arkasindaki bezler şişer bazen

Sıktığımızda beze çıktı ama :(
Zaten bu hani kulagin yanağa birleşik yerinde küçük bi şişlik var ya ortada orda değil..
Kulak kepcesinde şerit şerit var ya onların arasında cikiyor

Bende oluyor ama kulak memesinde. Elleyince içinde küçük top var gibi. Özellikle stresliyken çıkıyor. Ağrı falan olmuyor kendiliğinden geçiyor. Aynı şey mi bilmiyorum ama sizinkiyle. Doktora daha önce gitmiştim alabileceğini söyledi ama önemsiz deyince istemedim. Dışarıdan hiç belli değil bu arada.

Nedir bilmiyorum ama sıkmayın bence.

Allah şifa versin.

Sıktığımızda beze çıktı ama :KK43:
Zaten bu hani kulagin yanağa birleşik yerinde küçük bi şişlik var ya ortada orda değil..
Kulak kepcesinde şerit şerit var ya onların arasında cikiyor
Aynı sorun bende de var sağ kulağımın arkasında nohut kadar bi kere içi.boşaldı hafifi bi.sıkmamla resmen yağ doluydu sanırım sıçradı şimdi bi tane daha çıktı sıkmayın bnce yakında bi cildiyeye gidicem çevremde bazılarınında olmuş böyle kolay bi işlemle alıyolarmış yağı ordan hoşçakalın..

Bende de bazen oluyor. Çok stresli olduğum zamanlarda alerjim patlak verir. Onunla ayni dönemler de olur hep.. kulak kikirdagimda boynumda

Bende oluyor ama kulak memesinde. Elleyince içinde küçük top var gibi. Özellikle stresliyken çıkıyor. Ağrı falan olmuyor kendiliğinden geçiyor. Aynı şey mi bilmiyorum ama sizinkiyle. Doktora daha önce gitmiştim alabileceğini söyledi ama önemsiz deyince istemedim. Dışarıdan hiç belli değil bu arada.

Nedir bilmiyorum ama sıkmayın bence.

Allah şifa versin.

Aynı sorun bende de var sağ kulağımın arkasında nohut kadar bi kere içi.boşaldı hafifi bi.sıkmamla resmen yağ doluydu sanırım sıçradı şimdi bi tane daha çıktı sıkmayın bnce yakında bi cildiyeye gidicem çevremde bazılarınında olmuş böyle kolay bi işlemle alıyolarmış yağı ordan hoşçakalın..

Bende de bazen oluyor. Çok stresli olduğum zamanlarda alerjim patlak verir. Onunla ayni dönemler de olur hep.. kulak kikirdagimda boynumda

Hepinize çok tesekkur ederim..
Daha önceki seferlerde elimle oynarken çıkardi bu sefer anneme sıktırdım.
Annem çıkar gibi düşünmüyormuş.
Ama dokunduğu an fırlamış dışarı

Benimde aklima iltihap geldi. Ben hic bijuteri takmam mesela. Hemen kulagin icinde sisler olusur. Altin takarim hep. O yapmaz yani. Oyle bise olabilir mi?

yağ bezesine benziyor anlatımınızdan ama genede en azından bir sağlık ocağına gidip kan testi yaptırın içiniz rahat eder..

Benimde aklima iltihap geldi. Ben hic bijuteri takmam mesela. Hemen kulagin icinde sisler olusur. Altin takarim hep. O yapmaz yani. Oyle bise olabilir mi?

Ama bi kaç kez hic ellemedim sonra yok oldu yani iltihaplanmaya gitmiyor.
Bu zaten kıkırdağın girintili yerinde oluşuyor özellikle de iç kısimda dokunulmayan noktalarda yani dünkü biraz daha ortadaydı.
Annem önemsemedi.
Benim saç derimde de çıkar çok sık.
Ben sık dediğimde sıktıda oda şaşırdı.

yağ bezesine benziyor anlatımınızdan ama genede en azından bir sağlık ocağına gidip kan testi yaptırın içiniz rahat eder..
Kedi totosu meselesine dönmesine sonra :D

Bu işte çıkan şey bu

Eklentiler

• IMG_20151107_010705.jpg
    IMG_20151107_010705.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 524
Back