Çocuk Hastalıkları kulak kaşıntısı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

smsyh

SusTuMmM..
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
294
1
96
İstanbul
kardeşim 7 aylık sürekli kulaklarını kaşıtmaktan kanatmıstı doktora gösterdik kir dolmuş dedi temizledi damla ve gliserin verdi ama hala devam ediyo ve daha da şiddetli dokundurmuyo kulağına kıyameti koparıyo zor koyuyoruz damlayı da hep eli kulağında iki gündür durmuyo ağrısından napıcamızı şaşırdık yardım edebilecek aynı şikayetleri yaşamış olan var mıı:50:

senin kardeşin küçük daha yetişkinlerde de oluyor bende de var özellikle küpeler yara yapıyor kulagıma snra da kaşıntı oluyor şiddetli bir şekilde sanırım mantardan dolayı oluyor

benim bildiğim kendi özel doktorumuz ne olursa olsun kiriyle kalsın sakın hiçbi şekilde bişey sokup temizlemeye çalışma demişti o gelen akınıtı bile normal kulak işlevini yapıyo demişti.sadece çok hafif kepcesini temizleyebilirsin ded.oğlumun kulağına bakınca akmış gibi gözüküyodu çünkü.ama öyle olması gerekiyomuş akması daha iyiymiş temizleyebiliyo kendini demekmiş.ama anlamadığım doktor daha 7 aylık bi bebeğin kulağına nası bişey sokup temizlemeye kalkar anlamadım vardır bi bildiği heraldede ben anlamadım
diş çıkarıyo olabilir canım buda kulağında kaşıntı ve acı veriyodur.oğlumdan biliyorum.bide orta kulak iltihabını araştırmayı ihmal etmeyin ben bu yüzden bebekikten kalan orta kulak iltihabı yüzünden tam 3kulak ameliyatı geçirmek zorunda kaldım.kulak kemiklerim alındı içten protez kemik yerleştirildi.ihmal etmedin.geçmiş olsun..

ha bide saçma gelebilir ama o damlaları kullancağınıza anne sütü varsa bi kaç damla damlatın bakın nasıl sakinliyo..küçücük bebeğe damla gliserin ne demek ya şaşırmış olmalı o doktor..

yaa bilemedim bendee işte zaten bagır cagır aleti soktu kulagına temizledi yaniii bizde öle cok temizlemiyoruz dediğinz gibi dişten dolayı mıdır başka doktora mı götürsek

oğlum azılarını çıkarıyo ve eli sürekli kulaklarında hatta bugün öglen o kadar ağladıki iki parmağı iki kulağında dedim bişey falanmı ısırdı o derece kaşıyo ama.sizin kardeşinizdetam diş çıkarma ayında ama rahat etmek için başka doktorada götürebilirsiniz.ama lütfen elletmeyin içini bi daha..allah korusun kulak zarını delebilirdi..

kardeşim 7 aylık sürekli kulaklarını kaşıtmaktan kanatmıstı doktora gösterdik kir dolmuş dedi temizledi damla ve gliserin verdi ama hala devam ediyo ve daha da şiddetli dokundurmuyo kulağına kıyameti koparıyo zor koyuyoruz damlayı da hep eli kulağında iki gündür durmuyo ağrısından napıcamızı şaşırdık yardım edebilecek aynı şikayetleri yaşamış olan var mıı:50:

canım eğer temizletmeye fırsat vermiyorsa bence en etkili çözüm kirlenmesini önlemek. mite diye gözle görülmeyen ev akarları var çok küçük canlılar. bunların insanların deri döküntülerini falan yiyo. loş rutubetli yerleri seviyo. mesela halını yıkadın. dibi nemli kaldı, iyi kurumadıysa iyice çoğalıyo. en çok da yataklarda barınıyo(malum gece boyu yatak içindeyiz, terliyoruz falan... yataklar da katman katman, içine iyice yerleşiyolar). neyse uzun lafın kısası bu canlılar insanın kısık yerlerine yerleşebiliyorlar beslenmek için(özellikle sabah kalktığımızda oramız buramız kaşınıyor ya hani)

normal elektrikli süpürgeler bunları temizleyemiyor. özel temizlik robotları var. evinizde temizlik robotu ile temizlik yaparsanız bu sorundan kurtulabilirsiniz sanırım:34:

elletmemeye çalışıyoruz sanırım dişleri çıkacak aynen eller kulaklarında çok huysuz çok ağlıyo başka yapıcak bişeyimiz yok galiba :50:

ne yapsak fayda etmiyo dayanamıyorum ben çocugun ağlamasınaa artıkkk:50:

Çok geçmiş olsun,

diş bu kadarda kulağa vurmaz, başka bi dr.a gösterin zaman geçirmeden, ihmal etmeyin lütfen.
Orta kulak iltihabı çocuklarda görülen bi rahatsızlık ve çok sancı yapar.

Birde arkadaşında dediği gibi kulağına 2-3 damla anne sütü damlatın.

Allah şifa versin inş.

saolunn anne sütünü şimdi denedik çığlık çığlığa yani çok ağlıyo en kısa zamanda tekrar götürcez umarımm ciddi bişey yoktur

Mrb ben 25 yaşıma girdim bu kulak kaşıntısı geçmek bilmedi kaç kez bunun için doktora gittim hep damla verdiler adı neydi bilmiyorum ama hatırladığım kadarıyla tüy arttırıcı birşeydi ama tabi bir faydası olmadı geçenlerde bir arkadaş kullağında kurt olabilir dedi böyle bir şey mümkün mü kulakta nasıl kurt olur duyduğum dan beri çok huzursuzum

Back
X