• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulak kaşıntısı

nezlelikelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
5
0
36
Ankara
kulağımda hafif bir ağrı var diye doktora gittim bir kaç sene önce gliserin verdi kullandım ama yıkanmadı kulaklarım o günden sonra sürekli ve aşırı derecede kaşıntı oluyor kulaklarımda. hatta dayanamayıp kaşıdığım zaman kanayıp yara olabiliyor bir kaç kere doktora gittim mantar ilaç ve kremi kullandım ama hiç bir etkisi olmadı. bu konuda bilginiz varsa yardımcı olun lütfen...

kulağımda hafif bir ağrı var diye doktora gittim bir kaç sene önce gliserin verdi kullandım ama yıkanmadı kulaklarım o günden sonra sürekli ve aşırı derecede kaşıntı oluyor kulaklarımda. hatta dayanamayıp kaşıdığım zaman kanayıp yara olabiliyor bir kaç kere doktora gittim mantar ilaç ve kremi kullandım ama hiç bir etkisi olmadı. bu konuda bilginiz varsa yardımcı olun lütfen...

of bende de aynı problem vardı taa ortaokuldayken kulak yolunu sürekli kaşırdım yırtılıyodu kanıyodu. sonra o kan pıhtısı içeride birikince yumuşatsın diye ezcacı gliserinli bi karışım vermişti damlalıklı. bi süre damlattım yumuşattı ama ağrı da yapıyordu. sonra bıraktım. kulağımı kaşındığı zaman kaşımıyorum artık sadece hafif kulağımın arkasını hızlıca birkaç kere iyice dibe bastırarak ovalıyorum kulak yolundaki kaşıntı geçiyor. herhalde sürekli kaşıyıp oradaki biriken maddeyi alınca böyle temizlenmeye alışıyor kulak..:26:

3 yıldır kulak kaşıntısı çekiyorum icmedigim ilaç damlatmadigim damla kalmadı . Hatta kulağımın içinde üç gün antibiyotik li gazlı bez beklettiler fayda etmedi. Bı çare bulduysaniz Allah rızası için buraya banada yazın lütfen ...

Kulak çubuğu kullanmayın ve kulağı temizlememek gerekiyor ,doktorumun bana dediği sürekli temizlendiği için kaşıntı yapıyormuş

Aslinda kir gibi görüyoruz ama aslında o kirler kulağı mikroplardan ,enfeksiyondan koruyormus. temiz kulak enfeksiyon riskini artiriyormus

Back