Kulak kaşınıtısı...

karamanli

benim minik cadim
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
716
0
47
arkadaslar iki aydan beri kulagim o kadar kötü kasiniyor ki bugun doktora gittim cok temizlemekten dedi ama hicbirsey vermedi bir onerisi olan varmifisfisfis

Benimde sürekli kaşınır.Kaşımaktan ekzama oldu.Terbisil adında sprey kullanıyorum .Biraz rahatlatıyor fakat kalıcı çözüm değil.

aynı sorun bendede var kulak kepçesi içe doğru nasıl kaşınıyor yaa kaşıyorum yara oluyo ve zor iyileşiyo offf yokmu bunu çözümü....

mantar olabilir kızlar. benim bi arkadaşım da sürekli kaşırdı, doktor mantar demiş ve ona göre ilaç vermiş.sonra geçmişti.

benim de sürekli soyuluyo kulağım. fakat kaşıntı falan yok. ne olabilir ki?

ben tekrar baska bir doktora gidecegim hala cok kötüyüm bende ayni kasimaktan yara olup kaniyor bazen korkuyorumda ama elimde degil cildiracak gibi oluyorum caresini bulan lütfen yardim etsin

Senelerdir benimde kaşınır.Doktorla egzama diyor.Ve hiçbir tedavisi yok.Bir kaç ilaç verdi doktor sürmem için.Ama kendiside hemfikir ki bu ilaçlar sadece o an kaşıntıyı önlüyor.hakikaten egzamanın
tedavisi yok derlerdi inanmazdım.En ufak bir terlemede yada üşümede kulağım deli gibi kaşınıyor.

Arkadaşlar kulak egzema, mantar ve alerjiye bağlı kaşınır. Geçmez diye bir şey yok. Doğru doktoru doğru ilacı bulabilirseniz geçer. Benim kaşıntım alerjiye bağlı kaşınıyor. Tabi tamamen yok olmuyor. Ama ilaçlrladada geçiyor.
hepinize geçmiş olsun acil şifalar arkadaşlar.

ayy geçmedi yaaa....
kulağımın iç kepçe bölümü nasıl kaşınıyor bide kaşıyınca yara oluyor..
bu egzamamı ne?
neden olur peki?

slm.birkaç yıl önce bende bu dertten muzdaribtim çok şükür şimdi geçti.acı,turşu,kakaolu yiyecekler ...daha da azdırırdı.bol bol kuru üzüm yiyerek,oksijen alarak en önemlisi de sıkıntıdan uzak durarak atlattım.eğer birşeylere kafayı takıyor ve bunu içinizde yaşıyorsanız bu da arttırıyor.(tamamen kendi tecrübelerimdir)herkese acil şifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…