Kulak intihabi mi otizim mi bilemedim

Dudu12345

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2023
37
10
3
25
Merhabalar 23 aylik oglum kulaklarini kapatiyordu bnde otizim suphesi oldu psikyatriye goturdum dedi ki ekran maduriyeti dedi iletisim var dedi.kulak tutmasi kulakla ilgili olabilir dedi cocuk doktoru gordu bi kac tanesi biri antibiyotik verdi damla verdi gecmedi digeri igne verdi 4 tane igne yapildigi gunler kulak kapamasi olmadi.igne bitince tekrar basladi.otizim olsa igneyleyle alakasi olmazdi diye dusunuyorum sizin fikriniz nedir yuksek ses muzik odun bicma makinesi gibi elektirik supurge gibi seslere kulak kapamiyor

Son düzenleme:
Arkadaşımın çocuğu her yaşta bi hareket çıkarıyordu. Ellerini koklama, ağzını O şeklinde yapma, gözlerini kırpıştırma.. ve sürekli yapıyordu.
O şekilde bir şey olabilir mi acaba?

Arkadaşımın çocuğu her yaşta bi hareket çıkarıyordu. Ellerini koklama, ağzını O şeklinde yapma, gözlerini kırpıştırma.. ve sürekli yapıyordu.
O şekilde bir şey olabilir mi acaba?
Yani olabilir ama suan kulakta bi skknti var gibi geldi otizim olsa igne vurulsa vurulmasa yapardi diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…