- 23 Eylül 2016
- 515
- 1.624
- 113
- Konu Sahibi Eymenimpinar
-
Ne zormuş canım ya ilk defa oldu oğlum kaç günde geçer acaba damla içinde teşekkür ederim canımCanım benim oğlum da daha yeni atlattı kulak iltihabını sadece antibiyotikle geçmiyor kulak damlası da gerekli iltihabi kurutuyor adı siprogut
Hastaneye yatırmadılar mı? 39 derece ateşle normalde 48 saat gözlem altına alırlar. Geçmiş olsun çok. Küçük bebek olmasa çok tavsiye verilebilir aslında ama doktorun söyledikleri dışında pek birşey kullanmamanızı tavsiye verebilirim ancak. Kulak işi şakaya gelmez.Kızlar merhaba bu konunun yeri burası değil biliyorum ama rica etsem biraz burda kalabilir mi çok çaresizim çünkü...
2 buçuk yaşındaki oğlum 5 gündür eridi
Bademcikler şişmiş aynı zamanda orta kulak iltihabı olmuş 2 ayrı doktora gittik antibiyotik tedavisine başlandı ama çok acı çekiyor Yavrucak
Bugün 5. Günümüz ağlamaktan helak oldu .
Artık bende onunla beraber ağlıyorum ateşi yeni düştü. Sürekli 39 larda ateş düşürücü veriyorum.
Acısını azaltmak için deneyimli annelerden öneri bekliyorum.
Varmı başka yapılcak bişey çok canı yanıyo dayanamıyorum...
Acilen gttık oradayken 38 di canım yatırmadılar çok ağrısı var bişeyde yapamıyorumHastaneye yatırmadılar mı? 39 derece ateşle normalde 48 saat gözlem altına alırlar. Geçmiş olsun çok. Küçük bebek olmasa çok tavsiye verilebilir aslında ama doktorun söyledikleri dışında pek birşey kullanmamanızı tavsiye verebilirim ancak. Kulak işi şakaya gelmez.
Eğer acıları dinmezse götürcem canım kulak ağrısı çok zor olur demişti doktorkıyamam ya. geçmiş olsun. bilinçsiz damla kullanma başka bir kulak burun boğaza daha götür
büyük insan olsa neyse dayanır da kuzum ufakmış kıyamamEğer acıları dinmezse götürcem canım kulak ağrısı çok zor olur demişti doktor
O öyle acı çekerken insanin elinden bişey gelmemesi üzücü..
Evet gözyaşları kurudu 5 gündür sürekli ağlıyo çaresizimbüyük insan olsa neyse dayanır da kuzum ufakmış kıyamam
İnş canım inş nefesi kesiliyor ağlarken canı çok yanıyo sarardı solduÇok zor bı Ağrı bende bilirim o ağrıyı büyük insan dayanamazken çocuklar nasıl dayansin en kısa zamanda geçer inşallah
Alıyım eczaneden çok teşekkür ederimsiprogut bende çok kullandım iltihap için oğlumda vermişler kullan bencede.
Aslında doktorun vermesi gerekirdi akıntı varmı kulağında?Alıyım eczaneden çok teşekkür ederim
Yok canım 2 ayrı doktora götürdüm ve ısrarla sordum ama ikisinde vermedi çok acı çektiğni söyledim yapıcak bişey yok antibiyotiğin etki etmesini beklicez dediAslında doktorun vermesi gerekirdi akıntı varmı kulağında?
damla dış kulak içinde veriliyor olabilir tabi tam bilmiyorum akıntı olunca vermişlerdi bana.Yok canım 2 ayrı doktora götürdüm ve ısrarla sordum ama ikisinde vermedi çok acı çektiğni söyledim yapıcak bişey yok antibiyotiğin etki etmesini beklicez dedi
rabbim şifa versinEvet gözyaşları kurudu 5 gündür sürekli ağlıyo çaresizim
Amin canım çok sağol...rabbim şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?