Kulak iltihabı , Burun tıkanıklığı, UYKUSUZLUK 😭

Deliidivane

Bitse bile hayat ölüm gibi sev beni...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
2.342
4.554
133
2 yaş 4 aylık çocuğum kulak boğaz iltihabı oldu, burnunun da tıkanık olması sebebiyle uyuyamıyo. Sürekli sallayım istiyo 5 saattir sallıyorum bıraktığım an uyanıyo kafayı yemek üzereyim. Burun spreyi de sıktım fayda etmedi. Öneriniz var mı

Bebeğim 1 yaşında.Bi kaç ay önce burun tikanikligi ve tikanmadan kaynaklı huzursuzluk vardı.Sicak banyo yaptirioduk biz.Banyo suyuna ve uyurken carsafina bı kaç damla cold mix damlatioduk.Tamamen rahatlatmiodu ama nispeten sakinliodu.Cok geçmiş olsun

Teşekkür ederim , bende keşke akşam banyo yaptırsaydım diye düşünüyodum

Iyice ezilmis sarimsakla zeytinyagini karistirip yagli kisimdan ayak altlarina surun, corap giydirin ustune. Yarim saat surmez acilir burnu. Oksuruk varsa keser. 3 saat kadar surer etkisi. Etkisi azaldikca yeniden surebilirsiniz. Kulak agrisi icin de kulaklara birer damla udi hindi yagi ya da birer damla sogan suyu damlatabilirsiniz. 5 dakikada kesiyor agriyi.

Ben cocuklarim alerjik oldugu icin hic ilac kullanmadim simdiye kadar. Biri 5, biri 2 yasinda, butun hastaliklarinda sadece fitoterapiden faydalaniyoruz.

Deneyeceğim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…