Kulak Egzaması Cinnet Sebebi

manik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
172
2
merhaba 2 yıla yakın kulagımda egzama var daha önce hiç böyle bir sorunum yoktu 3 kere doktora gittim ilk gittimde merhem verdiler işe yaramadı 2 ci gittigimde içinde alkol olan ve canımı bayagı yakan bir damla kullandım 1 hafta falan geçti kaşıntı sonra tekrar başladın son gittimdede kulak damlası ve merhem verip yolladı doktor kulagına su girmemesi lazım dedi kulak egzaması yaşayan ve bundan tamamen kurtulan varsa lütfen yazsın naptıgını yoksa kulak kaşımaktan cinnet geçiricem artık ve kaşıdıkça dahada çok acıyor gece uykurken bile kaşıntı rahatsızlıgından uyanıyorum gerçekten çok sinir bozucu.

kulak egzaması bilmiyorum egzamadan çok çektim oğlumda vardı dut kurusu kürü çok iyi geliyor bide andız pekmezi çok geçmiş olsun

arkadaşım ben sana özel msj atamadım ama benim konumun altına dua yı ekledim inşallah görürsün

geçmi olsdun bendede vardı berbat bişey bende kulak tıkacı kullanınca oldu.teşhis edeedi bide dr lar bisürüantibiyotik kullandım boşa.sonunda içinde alkol olan oı ilaç sayesinde geçti.1 kez daha tekrar etti sadece.nedenini bıulmak lazım bence benimki tıkaçtan

geçmiş olsun canım kulak egzaması gercekten insanı çıldırtan bişey .bende de vardı halada var ilaçlarla kula içindeki egzemayı bastırdım ama bu seferde enseme saç diplerime attı 6 senedir bunun çöüzümünü arıyorum ama bulamadım denemediğim doktor gitmediğim alternatif tıpla ilgilenen insan kalmadı yok çöüzümü hepsi para tuzağı . stresten deniliyor hep o hastalığın oldugunu unut geçicek diyorlar .ama unutsamda unutmasamda o hep orada şimdi birde tepemde bir bölgede dökülme başladı .hepsi üst üste gelince nasıl unutulur hastalık bilemiyorum .Allah yardımcımız olsun ..

Benimde kulağımda egzama var.Pul pul döküntüler oluşuyor kulağımın içinde kaşıntıdan duramıyorum.Bu dertten kurtulan yokmu?

benimde kulak egzamam vardı nasıl bir duygu biliyorum hatta artık kaşımaktan yoruldum kulağımın içini.bende doktora gititğimde egzama için krem verdi bir haftada geçti çok rahatım.su girmesi yabancı cisim girmesi neden olabiliyor ve tıkaçlar çok acıtıyor gerçekten yumuşak silgi olan tıkaçlar var onlardan kullanabilirsiniz

bunun çözümü yok mu ya, doktor sürekli ilaç veriyor, damla ve krem habire sürüyorum
yastığım vs sürekli batıyor. o kadar şiddetli kaşıyorum ki eşim uyanıyor:KK43: delirmek üzereyim!

Kulaklarının içinde egzama olmayan derdimizi hayatta anlayamaz!
Artık, ne yapacaksın kesinlikle kaşımayacaksın diyen insanlara kafa atmak istiyorum! Arkadaşım kaşımamak mümkün de-ğil!
Her türlü kortizonlu kremi kullandım, banyo yaparken tıkadım ama yine geçmedi. En son doktor deterjan kullanma bebek deterjanı kullan, ve de kimyasal maddelerden uzak dur dedi.
Ama şu derdime çare bulabilen şifa bulabilen biri mesaj atarsa nasıl sevinirim ve dua ederim bu mübarek ramazan gününde anlatamam:KK43:

bende de aynı dert var. hemde 10-12 senedir. kaç defa doktora gittim kesin çözümünü bulamadım..verdikleri ilaçları kullanınca geçiyo biraz ama ilaç bitince aynı kaldığı yerden devam..sizlere dediği gibi bir şeye alerjimin olması lazımmış..ama neye..bonyoda pamuk tıkadım sabun şampuan gitmedin diye olmadı. kulaklık kullanmıyorum..acı yemiyorum..
birgün kulağımı kaşırken zarını patlatcam sağır olcam diye çok korkuyorum..

merhaba hanımlar
öncelikle kulaktaki egzama mı yoksa mantar mı iyi ayırt etmek lazım..Benim kulaklarımda da kulak kiri birikmiş,üstüne egzama gelişmiş idi..Sizler gibi aynı şekilde deli gibi kaşınıyordu..Haseki Hastanesi kbb ye gittim..Kulaklarım temizlendi,sonra damla verildi..Şimdi kontrol altında,
İstanbuldaysanız Hasekiye gitmenizi öneririm..İnşallah iyileşirsiniz

Geçmiş olsun hepimize acil sifalar ayni dert bende de var. Suan kulak agrisindan geceleri uyuyamiyorum. Ilaclari kullaninca umarim gecer. Banyoda sonra çok kasiniyor. Napiyim hangi sampuani kullanayim bilemedim.

Geçmiş olsun hepimize acil sifalar ayni dert bende de var. Suan kulak agrisindan geceleri uyuyamiyorum. Ilaclari kullaninca umarim gecer. Banyoda sonra çok kasiniyor. Napiyim hangi sampuani kullanayim bilemedim.
ketoral dıye bı sampuan var benım sac dıplerımde stres egzaması var stres yaptıkca çıkar onunla yıkkarım gecer belkı etkısı olur sana da

sevgili arkadaşlarım;

Özel bayındır hastanesinde ethem şahin diye bir doktora gittim, bana bir damla verdi, ilk hafta her gün kullandım. Kaşıntı tamamen geçti! Şimdi arada hafiften kaşıntı yokluyor, minicik bir damla damlatıyorum 2-3 hafta hiç kaşntı olmuyor. Bana iyi gelen size iyi gelmez kimseye zararım olmasın diye ilacın ismini yazmıyorum. Belki doktoruma görünürseniz iyi olur :)
Geçmiş olsun!

Bu arada hala alerjimin olduğuna inanıyorum alerji testi yaptırdım ama negatif çıktı ona da şaşırdım. Kahve de kaşıntıyı arttıtıyor bunu gözlemledim:)

Hepinizi öperim.

X