Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar kız bebişlerinizin kulaklarını deldirenler varsa kaç yaşında deldirdiniz acaba.tşkŞeniz:1hug:
Kizim abla olucak insAllah sonsuz şükür rabbime ☝
Kayıtlı Üye
slm benim kızım suan 2 yasında,gecen sene 11 aylıkken deldirdim,fakat eczanede deldrdiğim bayan fazla ilgilenmedi,işaretlemeden deldiği için 2 si birbirini tutmadı bende içime sinmediği için çıkardım küpeleri
artık biraz daha büyüyünce diyorum,bütün hevesim kaçtı zaten
minik prensesıyım
Kayıtlı Üye
cnm benım yegenım oldu kulaklarını deldrcektık ama dr ızın wermedı 5 aylıktı .1 yasından önce deldıreyın sakın dedı
4 aylıktı deldirdim dr umda iyi dedi ilerde sorun olmz çekmez küpeyi dedi ....hiçç apğlmadı viyakldı memeyi ğzına dayadım o olduuuu şimdi 6 aylık
bende küçük ken deldirme taraftarıyım hendediğin gibi çekmemiş olur cevabın içni tşk ederim paspall a.s.
zeynepin annesi sefaaa
Kayıtlı Üye
kızlar ben kızımın 3 aylıktı deldirdim ama kızım çok tontondu şimdi 8 yaşıda şimdi de kızm küçüğüm yani 3 ayını nbitirdi ama bana çok küçük gelioo sanırım onu daha deldirmiycem
nerde deldirdiniz arkadaşlar kızım 4 aylık daha ama nerde deldirmeliyim bilemiyorum.
ben sonunda eczanede deldirdim nerdeyse hiç ağlamadı darısı başınıza
ayy benimkide 5 ayına gircek bu ay cok hosuma gıdiyor aileme sordum cok kucuk dıyorlar ne guzel cesaret edip deldirmisiniz korkuyorum bişey olur diye
ayy benimkide 5 ayına gircek bu ay cok hosuma gıdiyor aileme sordum cok kucuk dıyorlar ne guzel cesaret edip deldirmisiniz korkuyorum bişey olur diye
kendi küpesine geçerken biraz ağladı o kadar onun dışında hiçbir sorun olmuyor seninle bir konuyu paylaşmak isterim 4.5 yaşında bir oğlum var doğar doğmaz sünnet yaptırmak istedim ailem karşı çıktı bu kadar küçük bebek sünnet olurmu hiç dediler ve sünneti kaldı sonra 1.5 yaşında yaptırdım keşke daha küçükken yaptırsaydım dedim hatta bu hamileliğimde eğer oğlum olursa doğar doğmaz yaptıracağım demiştim.kızımın kulakların deldireceğimi söylediğimde annem deldir kızım keşke oğlanın sünnetine de karışmasaydık da yaptırsaydınız dedi.unutma bebiş senin bebişin tabiki onlarında torunu ama sende bebeğinin kötülüğünü istemezsin değilmi.
benim kızımın daha kırkı bile çıkmamıştı kaynanam benden habersiz sevecem bahanesiyle kızımı kendi evlerine götürdü orda kulaklarını iğne ile delmiş kuzum ne çok ağlamış zaten hiç sevmiyorum kaynanamı bak şimdi maziye dönderdin beni
ben sonunda eczanede deldirdim nerdeyse hiç ağlamadı darısı başınıza
hadi hayırlı olsun çeşit çeşit küpeleri takarsınız artık annesi :CüvCüv:
ben de küpeyi çok severim, hiç çıkartmam kulağımdan.. değişik değişik takarım hergün..
anneme kendim söylemişim ''benim kulağımı deldir küpe takıcam'' diye kaydirigubbakcemile3
bebişlerde de küpe şirin duruyo, ben de kızıma takmak istiyorum daa, erken gibi geliyo bana yaa, 1 yaşından evvel deldiremem diyodum kii şimdi sizleri okudum ..
dr.unuz ne dedi bu konuda canım ? bebişin küçük olduğundan küpeyi çekemeyecek olması avantaj evet.. benim küpemi abim çekmiş kulağımı kanatmıştı :çok üzgünüm:
o yüzden acısını iyi bilirim yani -tatlicadiarzu-
ben de dr.umuza bi danışayım bakalım ne diyecek bu konuda ??
kızım 2 yasında. hala deldıremedım acıcak dıye.. halbuku benm kulagım kalbur gbı kac dleık var acımıyo bılıyorum :) ama artık buyudu ve cekıp kulagını yırtar dıye deldıremıyorum
(
kızım...küçük gün ışığım
Kayıtlı Üye
benim kızımın daha kırkı bile çıkmamıştı kaynanam benden habersiz sevecem bahanesiyle kızımı kendi evlerine götürdü orda kulaklarını iğne ile delmiş kuzum ne çok ağlamış zaten hiç sevmiyorum kaynanamı bak şimdi maziye dönderdin beni
yok artık yaaa
cehaletin böylesi.. ne kadar üzüldün kimbilir? olacak iş değil vallahi.
benim kızım sekiz aylıktı deldirdigimdi.eczanede deldirmiştim.valla tavsiyem küçükken deldirin büyüyünce kaçmaya.kulagını tutmaya falan çalışıyorlar zor olur.ben çok memnunum.kızım şimdi üç yaşında çok rahatız